BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇiller'den Afrin değerlendirmesi----

Çiller'den Afrin değerlendirmesi

Çiller'den Afrin değerlendirmesi
02 Nisan 2018 - 04:43 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, eski başbakanlardan Tansu Çiller'in Suriye'deki son gelişmelerle ilgili değerlendirmelerini köşesine taşıdı. İşte Selvi'nin o yazısı:

ABD Başkanı Trump, ”Yakın zamanda Suriye’den çekileceğiz” dedikten 24 saat sonra ABD, Suriye’ye takviye askerler gönderdi.

Bu durumda Trump ne derse tersini mi anlamalıyız? Tam öyle değil.

ABD’de, öncelikli tehdit değerlendirmesi değişiyor, yeni bir süreç başlıyor. İsterseniz yeni süreci eski Başbakanlardan Tansu Çiller’le birlikte okuyalım. Çiller, Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster ve Dışişleri Bakanı Tillerson’ın tasfiye edilip Pompeo’nun Dışişleri Bakanı, Gina Hasper’in CIA Başkanı ve Bolton’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı olduğu süreçte bulunduğu ABD’de edindiği çarpıcı gözlemlerini paylaştı. Çiller’le konuşmamıza Afrin harekâtıyla başladık. Çünkü Tansu Hanım, Afrin harekâtını çok önemsiyor, ”Afrin çok başarılı oldu. Birçok oyunu bozdu. Sayın Erdoğan, Afrin harekâtını çok başarılı bir şekilde götürdü. Kutlamak lazım” dedi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 2 anaktar02 Nisan 2018 22:45

    2 anaktar

  • Muhammet Cerit02 Nisan 2018 11:47

    Birincisi cillerin ve oğlunun devletle ciddi finansal ilişkileri var, böyle der tabi. İkincisi, ülkede üç dört yıldır hortlayan aşırı devletçi ve vatandaşı öcü gören şiddet seven yönetim tarzı tam da cillerin zamanında yaptığı şeydi. Arkalarında da aynı gücün olduğunu düşünüyorum. Çok net. lacivert renklisi, tek farkı bu.

  • YORTTAŞ02 Nisan 2018 08:56

    Bir zamanlar tam bağımsız Türkiye diye haykıran yurtsever solcu gençler çiller gibiler tarafından (erdoğan dahil) koministlikle suçlanıp, "koministler Rusya'ya" diye bağırıyorlardı, bunu söyleyenler solcuların söylemlerini şimdi dillendiriyor ve rusya ile kolkola geziyorlar.... işta tam da buna ikiyüzlülük denir.

  • Türkoğlutürk02 Nisan 2018 07:50

    Abd şeytanını bu ülkeye sokanlar, cıa nın partisine oy verenler sizi lanetle anıyorum. Bağımsız türkiye isteyenlere saldıran koyunlar hepiniz abd uşağısınız