BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'nin Tunceli adayı sürpriz isim----

CHP'nin Tunceli adayı sürpriz isim

CHP'nin Tunceli adayı sürpriz isim
09 Nisan 2023 - 12:55 www.finansgundem.com

CHP'nin milletvekili aday listeleri belli olurken Tunceli’de sürpriz bir isim olan Emek Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Hüsniye Karakoyun aday gösterildi.

CHP Parti Meclisi milletvekili aday listelerini belirlemek üzere toplanırken, listelerde CHP lideri ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli’de sürpriz bir isim olduğu ortaya çıktı. CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu aday gösterilmezken bölgede sadece kadın çalışanların olduğu Emek Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Hüsniye Karakoyun CHP milletvekili adayı gösterildiği öğrenildi.

CHP Parti Meclisi (PM), Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunulacak olan milletvekili aday listelerini belirlemek üzere CHP lideri ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Evren Demirdaş'ın Sözcü'deki haberine göre 09.30'da başlayan toplantı sürerken aday listeleri de belli olmaya başladı.

Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu aday gösterilmezken bölgede tek kadın çalışanların olduğu Emek Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Hüsniye Karakoyun CHP milletvekili adayı gösterildi.

MİLLETVEKİLİ SAYISI 1'E DÜŞMÜŞTÜ

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verilerinde Tunceli, 2 milletvekilinden 1'e düşmüştü. Tunceli'de 2018 genel seçimlerinde CHP'den Polat Şaroğlu HDP'den ise Alican Önlü seçilmişti.

İşte CHP'nin milletvekili adayları

 

CHP, Mustafa Sarıgül'ü birinci sıradan aday gösterdi

 

İYİ Parti'de Aytun Çıray şoku!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)