BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'de Aytun Çıray şoku!----

İYİ Parti'de Aytun Çıray şoku!

İYİ Parti'de Aytun Çıray şoku!
09 Nisan 2023 - 10:18 www.finansgundem.com

Listelerin teslim edilmesine saatler kala İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, milletvekilliği adaylığından çekildiğini duyurdu.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala 6'lı masada aday ve liste belirleme tartışmaları sürüyor. İYİ Parti temayül yoklamasında usulsüzlük ve hile iddiasıyla partisinden istifa eden ve milletvekili adaylığından çekilen İYİ Parti Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın ardından İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray da milletvekilliği adaylığından çekildi.

"YİNE BAŞA MI DÖNDÜK?"

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, milletvekilliği adaylığından çekildi.

"Yine başa mı döndük?" paylaşımı yapan İYİ Partili Çıray, ardından yaptığı açıklamada milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıkladı.

"OYLARIMIZ BARAJ ALTINA DÜŞTÜ"

Ortak cumhurbaşkanı adayı belirleme konusunda mutabakata varamayan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masadan ayrılmış, birkaç gün sonra "noter masası" dediği 6'lı koalisyona geri dönmüştü.

Millet İttifakı'nda yaşanan bu krizin ardından oyların baraj altına düştüğü itirafı, İYİ Partili Çıray'dan geldi.

İYİ Partili Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"14 mayıs sonrası Türkiye'ye farklı zeminde katkıda bulunmak umuduyla İYİ Parti milletvekili adaylığımdan feragat ediyorum. İzmir'de Saygıdeğer Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması.. Ve kriz sonrası baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım."

Kılıçdaroğlu'nun afetzedeye bedava ev vaadine İYİ Parti'den ret

 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etti

 

İYİ Parti lideri Akşener: Ucube bir dönemden geçiyoruz!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)