BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCHP’den Başbakan’a Halkbank sorusu----

CHP’den Başbakan’a Halkbank sorusu

CHP’den Başbakan’a Halkbank sorusu
29 Aralık 2013 - 23:30 www.finansgundem.com

Soru önergesinde, "Süleyman Aslan gazete yöneticisine para gönderdi mi?" denildi

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Erdoğan’a, “Hükümete yakın bir gazete yöneticisinin ‘Maaşları ödeyemiyorum. Oradan 2 milyon lira gönder’ diyerek Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’dan para göndermesini istediği iddiası doğru mudur?” diye sordu.
Tanrıkulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi. Tanrıkulu, Başbakan Erdoğan’dan şu soruların yanıtını istedi:
“Hükümete yakın bir gazete yöneticisinin ‘Maaşları ödeyemiyorum. Oradan 2 Milyon TL gönder’ diyerek Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’dan para göndermesini istediği iddiası doğru mudur?
İddia doğruysa, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’dan 2 Milyon TL yollamasını isteyen gazete yöneticisi kimdir?
Gazete yöneticisinin isteği, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan tarafından yerine getirilerek 2 Milyon TL veya dolar veya Euro tutarındaki para gazete yöneticisine gönderilmiş midir? Para gönderildiyse eğer hangi tarihte, kime ve nasıl ödenmiştir?
 Halkbank’tan AKP’ye yakın olarak bilinen gazetelerin patronları ve yöneticilerine para transferleri gerçekleştirilmiş midir? Savcılık bu konuda bir inceleme yapmış mıdır ya da yapacak mıdır?”
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Süleyman Aslan talebi reddetmiş30 Aralık 2013 10:38

    Süleyman Aslan talebi reddetmiş, soru var ama cevap olumsuz...

  • as30 Aralık 2013 00:16

    sorana bak,hizaya gel,devletin içi dışına çıktı,herkes devlete vuruyor,ulan maşa değilseniz herkes-hepimiz yıkıntının altında kalacağız,hepimiz aynı gemideyiz,ülkeyi abd-mossad a ispiyonlamak değil mi yaptığınız.

  • olsun29 Aralık 2013 23:51

    bu ülkeye ödedigim vergiler zehir zıkkım olsun