BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"CHP koalisyonu AK Parti'yi intihara sürükler"----

"CHP koalisyonu AK Parti'yi intihara sürükler"

CHP koalisyonu AK Parti'yi intihara sürükler
12 Ağustos 2015 - 01:28 www.finansgundem.com

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk 'bazı çevrelerin dayatması' dediği CHP ile koalisyonun AK Parti'yi intihara sürükleyeceğini söyledi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki gün 4 saat 20 dakika süren görüşmelerinin ardından perşembe gününe yeniden randevulaşmalarıyla koalisyon umutları artarken AK Parti içinden çok farklı bir ses yükseldi.

7 Haziran Genel seçimlerinden hemen sonra erken seçim çağrısı yapan AK Partil İstanbul Milletvekili Metin Külünk bu çağrısını yineledi. CHP ile koalisyonun AK Parti için intihar olacağını söyleyen Külünk, bu koalisyona şiddetle karşı olduğunu ifade etti.

"AK Parti tabanıyla aynı yerde duruyorum" diyen Külünk, tabanın CHP ile koalisyonu istemediğini söyledi.
 
internethaber.com'dan Nesrin Yılmaz'a konuşan Külünk'ün açıklamaları şöyle:
 
BU KOALİSYONU DAYATAN AKIL...


"Koalisyon Türkiye'yi istikrarsızlaştırma talebinin adıdır. AK Parti'ye CHP ile koalisyonu dayatan akıl Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak istiyor. Dolayısıyla Türkiye'nin siyasi tarihi koalisyonlarla anılan zaman dilimlerinin siyasetin Türkiye'yi yönetemez hale getirdiğinin ispatı olan zaman dilimleridir.
 
AK PARTİ'Yİ İNTİHARA SÜRÜKLER

Bundan dolayı ben yeniden seçim diyorum, koalisyon müzakerelerine saygı duyuyorum ama milletin iradesinin ifadesi olan milletvekili olarak da CHP ile koalisyonun AK Parti'yi intihara sürükleyeceğini de yüksek sesle ifade ediyorum, ayrıca buna tahammül etmemizin mümkün olmadığını söylüyorum. Bu terör saldırıları Ak Parti'yi koalisyona mecbur etmek için operasyonun bir parçası.
 
BU SÜREÇTEN UMUT DUYMUYORUM

CHP ile koalisyona yüksek sesle hayır diyen birisi olarak elebette böyle bir süreçten umut beslenmesini onaylamam. Halkın fikriyle eşit olmanız son derece önemli, ben buradayım, Ak Parti teşkilatları ve halk nerede duruyorsa ben de orada duruyorum.
 
TEK BAŞINA İKTİDAR OLURUZ

Erken seçim olduğu taktirde elbette Ak Parti'nin tek başına iktidar olacağına içtenlikle inanan biriyim. Ak Parti'yi tek başına güçlü bir iktidara taşıyacak oy oranıyla buluşacağımıza inanıyorum."
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asdf12 Ağustos 2015 09:23

    terör olmasaydı akp tek basın iktidar mı olacaktı eyy kulunk.hukumetten bi eliniz çekildiğinde yaptıgınız hilelerin,piliklerin ortaya dokuleceğini biliyorsunuz.asıl bu sizi intihar surukleyecek.korkunuz bundan

  • Yasin12 Ağustos 2015 09:10

    birincisi ap parti değil akp, aklık filan kalmadı zira. ikincisi chp koalisyonu değil akepeyi intihara sürükleyen, son 2 yıldır yapılan antidemokratik icraatlardır. üçüncüsü, bu sayın adam milletvekili olduysa daha ben bişey demiyorum artık.

  • Zeynep 12 Ağustos 2015 01:45

    Aynı fikirdeyim , Batı bu koalisyonu empoze ediyor baştan beri hatta daha da fazlası dayatıyor ; asıl niyet Derviş 'i yeniden sunup Derviş ile Sayın Cumhurbaşkanı'nın agırlıgını etkisizleştirmek ...Ak -Mhp buna karşı en iyi çözüm !