BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCENTCOM: 1 İHA, 2 füze ve 3 insansız deniz aracı imha edildi----

CENTCOM: 1 İHA, 2 füze ve 3 insansız deniz aracı imha edildi

CENTCOM: 1 İHA, 2 füze ve 3 insansız deniz aracı imha edildi
27 Şubat 2024 - 16:02 www.finansgundem.com

CENTCOM, 26 Şubat Kızıldeniz Faaliyet Raporu’nda Husilere ait 3 insansız deniz aracı, 2 gemisavar seyir füzesi ve 1 İHA’nın imha edildiğini açıkladı.

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM)’ndan yapılan açıklamada, “26 Şubat günü, 16:45 ve 23:45 saatleri arasında, CENTCOM kuvvetleri meşru müdafaa kapsamında 3 insansız deniz aracını, 2 gemisavar seyir füzesini ve 1 insansız hava aracını (İHA) imha etti. Deniz araçları ve füzeler Kızıldeniz'e doğru fırlatılmak üzere hazırlanmıştı, İHA ise Kızıldeniz üzerindeydi. CENTCOM kuvvetleri deniz araçları ve füzeleri Yemen'de Husilerin kontrolündeki bölgelerde, İHA'yı da Kızıldeniz üzerinde tespit etmiş ve bunların ticari gemilere ve bölgedeki Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Donanması gemilerine yönelik yakın bir tehdit oluşturduğunu belirlemiştir. Bu eylemler seyrüsefer özgürlüğünü korumak ve uluslararası suları ABD Donanması ve ticaret gemileri için daha güvenli ve emniyetli hale getirmek için gerçekleştirilmektedir” denildi.

CENTCOM Komutanından terör örgütü PKK/YPG'ye ziyaret

 

Biden'ın CENTCOM'a gösterdiği aday belli oldu

 

CENTCOM'a göre YPG siperleri yıkıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)