BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCemaat kime oy verecek----

Cemaat kime oy verecek

Cemaat kime oy verecek
24 Şubat 2014 - 07:22 www.finansgundem.com

Ekrem Dumanlı yazısında cemaatin talimatıyla oy verileceğini adeta doğrulamış oldu

Zaman gazetesi yazarı Ekrem Dumanlı bugünkü yazısında cemaatten sık sık dile getirilen tabanın oy verirken serbest olduğu, isteyenin de AK Parti'yi oy verebileceği sözlerini çürüttü.

Çünkü Dumanlı'ya göre cemaatin seçimlerde etkili olmadığını ve sadece 0,4'ünün cemaat talimatıyla oy verenler olduğunu düşünenler yanılıyor. Dumanlı'nın yazısına göre cemaat adaya oy verecek. AK Parti'de bu yüzden panikte!

Birkaç aydır iktidar goygoycuları “cemaat”in seçimlerde etkili olmadığını; hatta yüzde 1 civarında oy oranlarının olduğunu söylüyordu. O kadar ki bir ara o dilimde de ancak yüzde 0,4’ün ‘cemaat talimatı’yla oy vereceğini iddia ediyordu.

CEMAATİN TERCİHİ PARTİ ADAYLARI

Fakat seçim yaklaştıkça goygoycuların cemaatin tercih edeceği parti adayları konusunda panik yaşadığı görülüyor. “Samimi örgüt üyeleri”nden yeniden oy isteyeni mi ararsın, “abiler ve ablalar”ın telkininden rahatsızlık duyanı mı… Bu kadar telaşa ne gerek var? Madem cemaatin yüzde 0,4 oyu var; panik yapmanıza, öfkelenmenize hiç gerek yok. Rahat rahat gidin sandığa...
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)