BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Yılmaz'ın filmine ilginç anlatım----

Cem Yılmaz'ın filmine ilginç anlatım

Cem Yılmaz'ın filmine ilginç anlatım
25 Kasım 2018 - 09:56 www.finansgundem.com

Cem Yılmaz'ın dört ayrı yapımdan oluşan 'Karakomik Filmler' projesini Türkiye'nin önemli karikatüristi Emrah Ablak tarafından kaleme alındı.

Film setinde yer alan ve sosyal medya hesabı üzerinden gelen soruları çizimlerle anlatan Emrah  Ablak'ın, filmde yer alan oyuncuları tanımladığı cümleler dikkat çekti.

'Karakomik Filmler' adlı projeyi gelen sorular üzerine 'Kaçamak', 'İki Arada', 'Emanet' ve 'Deli' adlı dört film olarak tanımlayan Emrah Ablak; Yılmaz'ı saçları uzun ve tokalı, kolunda saat olan, havalı kemer sahibi, yüksel bel pantolon giyen biri olarak kağıda döktüğü görülüyor.

Zafer Algöz'ü de kaleme alan Ablak, oyuncuyu 'Saçlı ve Selçuk Ural'a benziyor' sözleriyle tanımlıyor. Cem Yılmaz'ın abisi Can Yılmaz'ı da kağıda döken karikatürist, "Sonradan politikaya atılan türkücüler gibi makyaj ve kostüme sahip" sözleriyle Yılmaz'ı tanımladığı görülüyor. 

Filmlerde yer alan diğer oyuncular Özge Özpirinçci ve Çağlar Çorumlu'yu da çizen Ablak; Özkan Uğur'u soran takipçilerine "Dün çekimlerde çok yorulmuş, uyuyormuş" şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)