Yazdır

Cem Yılmaz'ın filmine ilginç anlatım

Tarih: 25 Kasım 2018 - 09:56

Cem Yılmaz'ın dört ayrı yapımdan oluşan 'Karakomik Filmler' projesini Türkiye'nin önemli karikatüristi Emrah Ablak tarafından kaleme alındı.

Film setinde yer alan ve sosyal medya hesabı üzerinden gelen soruları çizimlerle anlatan Emrah  Ablak'ın, filmde yer alan oyuncuları tanımladığı cümleler dikkat çekti.

'Karakomik Filmler' adlı projeyi gelen sorular üzerine 'Kaçamak', 'İki Arada', 'Emanet' ve 'Deli' adlı dört film olarak tanımlayan Emrah Ablak; Yılmaz'ı saçları uzun ve tokalı, kolunda saat olan, havalı kemer sahibi, yüksel bel pantolon giyen biri olarak kağıda döktüğü görülüyor.

Zafer Algöz'ü de kaleme alan Ablak, oyuncuyu 'Saçlı ve Selçuk Ural'a benziyor' sözleriyle tanımlıyor. Cem Yılmaz'ın abisi Can Yılmaz'ı da kağıda döken karikatürist, "Sonradan politikaya atılan türkücüler gibi makyaj ve kostüme sahip" sözleriyle Yılmaz'ı tanımladığı görülüyor. 

Filmlerde yer alan diğer oyuncular Özge Özpirinçci ve Çağlar Çorumlu'yu da çizen Ablak; Özkan Uğur'u soran takipçilerine "Dün çekimlerde çok yorulmuş, uyuyormuş" şeklinde cevap verdi.

Site adresi: https://www.finansgundem.com/haber/cem-yilmazin-filmine-ilginc-anlatim/1364119