BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇekici erkekle daha kolay----

Çekici erkekle daha kolay

Çekici erkekle daha kolay
24 Haziran 2013 - 07:56 www.finansgundem.com

Kadınların çekici bir erkekle orgazm olma olasığının çok daha fazla olduğu ifade edildi

Bilim insanlarına göre kadınlar yakışıklı erkeklerle daha kolay orgazm oluyor. Bunun nedeni ise evrim... Cinsel ilişki üzerie yapılan bir araştırmada uzmanlar yakışıklı ve baskın erkeklerle daha fazla orgazm olduğunu ve gebelik için en iyi zamanı seçebildiğini ileri sürüyor.
Çekici bir erkek bulan bir kadının aynı zamanda daha fazla orgazmı da bulduğunu söyleyen uzmanlar, bunun ayrıca hamilelik için optiumum zaman anlamına geldiğini belirtiyor.
Geçmişte kadın orgazmnının biyolojik olarak gereksiz olduğu düşünülüyordu. Ama Pennsylvania eyalet Üniversitesi uzmanlarına göre bulgular kadın orgazmının bir evrimsel fonksiyonunun olduğunu destekliyor. Daha önceki kanıtlar spremi tutmak ve gebeliğe önayak olmaya yardımcı olmayı işater ediyordu. Bu araştırmada ise kadın orgazmının en iyi gebelik zamanının seçmenin bir yolu olduğu ortaya çıktı.
Evolution and Human Behaviour dergisinde yayımlanan araştırmada "Erkek maskulinliği ve çekiciliği kadının orgazm sıklığı ve zamanını tahmin etmede yardımcı olduğu" ifadesi kullanıldı. Araştırmayı yapan uzmanlar değerlendirme makalesinde "Bizin sonuçların çoğaltılmasının gerekliliğine rağmen, kadın orgazmı, çiftleşecek erkek seçme mekanizması teorisini güçlendiriyor. Belki de yavrular için yüksek kalitede gen seçme anı" şeklinde ifadelere yer verdi.
110 çift ile yapılan araştırmada maskulin ve yakışıklı erkek seçen kadının çok daha fazla orgazm olduğu ve hamile kalma oranını artırdığı ortaya çıktı. Araştırmaya öncülük eden David Puts erkeğin yakışıklı olmasının kadının orgazmını belirlediğini söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)