BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇarmıklı bu kez bir avukatı sosyeteye transfer etti!----

Çarmıklı bu kez bir avukatı sosyeteye transfer etti!

Çarmıklı bu kez bir avukatı sosyeteye transfer etti!
01 Nisan 2024 - 08:34 www.finansgundem.com

İstanbul'un tanınmış ailelerinden Çarmıklıların oğlu Kerim Çarmıklı, bu kez sessiz sedasız bir şekilde ikinci kez evlendi. İç mimar olan Kerim Çarmıklı, bir süre önce İzmirli bir avukat olan Melis Menkü ile hayatını birleştirdi.


İstanbul sosyetesinin ünlü ailelerinden Çarmıklıların oğlu Kerim Çarmıklı’nın, 4 yıl süren ilk evliliğinin ardından, sessiz sedasız ikinci kez dünya evine girdiği ortaya çıktı. Bülent Cankurt, Sabah’taki köşesinde, ilk olarak İzmirli psikolog Zeynep Selvili’yi sosyeteye gelin getiren Çarmıklı’nın, bu kez İzmirli bir avukatla evliliğini köşesine taşıdı. 

İşte Cankurt’un, İsmail-Candan Çarmıklı'nın oğlu iç mimar Kerim Çarmıklı’nın eşi olarak ‘sosyeteye getirdiği ikinci gelin’ yazısı:

“Kerim Çarmıklı'nın bir ara gönlünün sanat dünyasına kaydığı ve oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile aşk yaşadığı konuşulsa da, ikinci kez evliliğe gönlü yok gibi görünüyordu. Ancak öğrendim ki, Kerim Bey, sessiz sedasız ikinci kez damat olmuş, bu kez İzmirli bir avukatı sosyeteye gelin getirmiş. Kerim Bey, hobi olarak modellik de yapan Melis Menkü ile cuma günü evlenmiş. Şaşalı bir düğünle ilk evliliğini yapan Çarmıklı'nın ikincisini sessizce yapması şaşırtıcı. Mutluluğu daim olsun.”

İzmirli psikolog Zeynep Selvili, Kerim Çarmıklı’dan ayrıldıktan 3 yıl sonra Birkan Batuk ile Haziran 2023'te New York'ta nikah masasına oturmuştu.

Sosyetede miras kavgası: Koçarslan kardeşler birbirine düştü!

 

Sosyetede kira kavgası: Mahkemelik oldular!

 

Sosyete Yunan adalarını terk ediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)