BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCanlı yayında şok!----

Canlı yayında şok!

Canlı yayında şok!
30 Ağustos 2013 - 14:44 www.finansgundem.com

TRT Arapça kanalında çalışan spiker öyle bir şey yaptı ki...

TRT Arapça kanalında program yapan Mısırlı spiker Beshir Abdelfettah, canlı yayında Başbakan Erdoğan'ın Mısır politikasını eleştirip istifasını açıkladı.
Abdelfettah, bugüne kadar TRT'de çalıştığı için Mısırlılardan özür diledi ve bütün ilişkilerini kestiğini ilan etti. İşte Mısırlı gazetecinin o sözleri:
"Mısır halkı Türk halkını çok sevmektedir. Bunda şüphe yok. Liderler kendi aralarında ihtilafa düşebilirler. Ama halklar arasında bir ihtilaf yoktur. Tarihi ilişkilerimiz vardır, bu ilişkiler devam edecektir. Ancak Sayın Erdoğan'ın Ezher ve Mısır hakkında söylediği şeyler ve siyasi duruşu hatalıdır. Biz Mısırlıların kırmızı çizgileri vardır. Kişisel çıkarlar ve diğer şeyler bir kenaradır. Vatan sevgisi aslolandır. Bu sebeple bugün burada son programımı yaptığımı ve TRT Arapça kanalı ile bütün ilişkimi kestiğimi açıklıyorum. Sayın Erdoğan'ın Mısır halkına bir özür borcu vardır. Kendisi özür dilememiştir. Ama ben burada özür diliyorum. Mısır halkından özür diliyorum. Özür dilemeyen utansın. Ben de bu kanalda ve bu programda çalıştığım için utanıyorum. Şimdi herkesin gözü önünde istifa ediyorum. Allah'a emanet olunuz"
ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • geceprensi31 Ağustos 2013 00:09

    tam bi BDP onlarda böyle ya hain

  • hacı31 Ağustos 2013 00:04

    bizim spikerler senin kadar onurlu olamaz, yıllarca araplar kalleş, kaypak dediler ama görüyorum ki bizim türkler daha kaypak, daha kalleşmiş

  • zzz30 Ağustos 2013 23:23

    besle kargayı oysun gözünü veya koynumuzda yılan beslemişiz.

  • emre30 Ağustos 2013 21:42

    bravo.helal olsun

  • Ergün30 Ağustos 2013 20:48

    Sisi, sopayı gösterdi tabii; sıkıysa istifa etmesin...

  • alı30 Ağustos 2013 20:39

    satıtılmışın böylesini de gördükya...kararmış bir kalp işte.

  • musti30 Ağustos 2013 19:10

    helal olsun

  • ÇOBAN.30 Ağustos 2013 18:50

    Benim anlamadığım iki müslüman ülke kendi içinde savaş yapıyor paki bizene bunlardan bizim sadece onlarınişine karışmak değilde onları barıştırmak orta yolu buldurmak üzerimize düşer neymiş efendim başbakan MURSİ yi destekliyormuş yahu sanane musiden veya başkasından suriyedede esad karşıtlarını destekliyormuş sanane kardeşim eğer sen büyük bir devlet adamı olsaydın zaten böyle yapmazdın onları birlerştirmek için çabalar sarfederdin ama sen neyaptın suriye vede mısırdakikarşıtlara SİLAH göndererek onları parçalamaya kadar gittin bumu senin idareciliğin yarın öldüğünde ALLAHA nasıl hesap vereceksin.zaten ülkede milletinde kan ağlıyorken sen nasıl 400,000 suriyeliye aş dağıttın emeklilerin ayın sonunu nasıl getireceğinin hesaplarını yaparken kendi ağzınlan şimdiye kadar 2 katrilyon para harcadık dedin madem onlara yardım ediyorsun neden diğer ülkelerden onlar için yardım parası istemiyorsun bizler bukadar zengin ülkemiyizki topladığın VERGİLERİ belkide alnını secdeye bile koymamış insanlara yediriyorsun ben HAKKIMI HARAM ediyorum hem bu dünyada hemde AHİRETTE.

  • adil30 Ağustos 2013 16:51

    çok doğru söylemiş.yakında kovarlar.

  • alabao30 Ağustos 2013 16:33

    Ulan adam sen kimsin beyaz mısırlımısın ölenler kimdi neden öldü sen bunları görmüyorda Başbakanın ölenlere isyan etmesini mi çok görüyorsun.

  • alabao30 Ağustos 2013 16:33

    Ulan adam sen kimsin beyaz mısırlımısın ölenler kimdi neden öldü sen bunları görmüyorda Başbakanın ölenlere isyan etmesini mi çok görüyorsun.

  • satılık spiker 30 Ağustos 2013 16:11

    kaç para yedin mısırlı fravunlardan seni gidi sisi seni yahudiler bu adamın cebine iyi para koymuş belli ki:)

  • OSMAN30 Ağustos 2013 15:25

    liboslara ve biat eden yalaka basin mensuplarina cok anlamli bir mesaj anlayan varsa her sey para deyil biraz onur biraz seref lazim oluyor insana insansa

  • tolga30 Ağustos 2013 15:23

    Yahu bu bizim insanimizi anlamiyorum. Birilerinin agziyla kunusuyorlar. Sisi kotuymus de Mursi (hani su insan haklarini ayaklar altina alan ve infazlari kolaylastiran adeta tesvik eden seriat anayasasini yangindan mal kacirir gibi geciren) iyiymis. Esad kotuymus de muhalifler (hani o insanlari damdan canli canli atan ve oldurduklerinin kalplerini kesip cikaranlar). Suriye'ye ve Misir'a herkes baska acidan bakarken biz musluman kardeslerin liderliginde sunni iktidar kurulsun da gerisi teferruat diyoruz. Arabi. Asyalisi, Avrupalisi butun devletler yanlis yapiyor da biz bir iyi niyetliyiz ve dogruyu goruyoruz ha? Sevsinler sizi. Sizi gidi baskalarinin agzi sizii!

  • hüseyin çelik30 Ağustos 2013 15:12

    eğer söylediklerinle mısır'da işler düzelecek ise ne ala... yoksa cehenneme kadar yolun var!... ( sanki mısır'da darbe olmamaış, insanlar katledilmemiş, el-ezherdeki dinozorlar yalakalık yapmamış, baradey açıklama yapmamış )

  • Gözleme30 Ağustos 2013 15:04

    Erdoğan Mısır halkına ve Ezher üniversitesine bir şey söylemedi. Ben şahidim. Ama Ezher'deki adama, Sisi'ye v.s. yani şahıslara verdi veriştirdi. Bir miktar da Mısır ordusuna geydirdi. Erdoğan, İsrail'den ABD ye herkese laf sokuyor. Alışmak lazım. Millet mesajı ancak o şekilde anlıyor. Sallandıracaksın Taksim'de 3-5 kişiyi derse bile şaşırmam. Değişik bir dilve üslup. Bu konuda rakibi olacağını sanmam.