BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBursa Kebap Evi, Ortadoğu'ya çıkartma yaptı----

Bursa Kebap Evi, Ortadoğu'ya çıkartma yaptı

Bursa Kebap Evi, Ortadoğu'ya çıkartma yaptı
30 Kasım 2016 - 07:03 www.finansgundem.com

Dubai’de gerçekleşen “The Global Franchise Market”e katılan Bursa Kebap Evi, Ortadoğu’lu girişimcilerden büyük ilgi gördü

Bursa'nın meşhur kebabı İskender’i lezzet ve kalite standardından ödün vermeden tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak amacı ile hayat geçen Bursa Kebap Evi, geçtiğimiz günlerde Dubai’de yapılan “The Global Franchise Market”e katıldı. Daha önce İstanbul’da yapılan bir başka fuarda özellikle Ortadoğu’lu girişimcilerden büyük ilgi gören Bursa Kebap Evi, Dubai’de de birçok girişimciyi standında ağırladı. Dubai Ekonomi Bakanı ve Dubai Başkonsolosu’nun da ziyaret ettiği stantta, 2 gün boyunca ziyaretçilere döner ve kestane şekeri ikram edildi.

Kendi işinin sahibi olmak isteyenlere Türkiye’nin ve Bursa’nın tarihi lezzetlerine odaklı yatırım fırsatı sunan Bursa Kebap Evi, Türk markalarının Ortadoğu’ya açılan kapısı olarak değerlendirilen fuarda Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt ve Suudi Arabistan’dan 3 ayrı firma ile başladığı görüşmelere hız kesmeden devam ediyor.

Hedef BKE dönerini bir dünya markası yapmak

Girişimcileri fuardaki standında ağırlayarak, franchise taleplerini değerlendiren Helvacı Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı, sektörün nabzını tutan fuarlarda girişimcilerden yoğun ilgi görmenin memnuniyeti içinde olduklarını dile getirerek, “Kalitede standardı yakalamak için tek bir merkezde hijyenik koşullarda üretim yapıyoruz. Lezzet ve et kalitesi konusunda iddialıyız. Tüm bu özelliklerimiz ile sektörde rekabet avantajı yakalıyoruz. Marka çatımız altında bugün yaklaşık 1200 kişiye istihdam sağlıyoruz. Özellikle yurtiçi ve yurtdışı pazarda hızla büyüyoruz. 6 yıl gibi kısa bir sürede Almanya’da dahil olmak üzere toplam 70 şube açtık. Şu an öncelikli amacımız 100 şubeye ulaşmak. Görünen o ki, yakın zamanda bu amacımıza da ulaşacağız. Hedefimiz; Bursa Kebap Evi’ni efsane döneriyle bir dünya markası yapmak” dedi.

Michelin yıldızlı şeflerden ödüllü lezzet:

Geçtiğimiz Haziran ayında merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen “Üstün Lezzet Ödülü”ne (Superior Taste Award) layık görülen Bursa Kebap Evi, lezzette kalitenin tek damgası olarak kabul edilen bu ödülü alan ilk ve tek döner-iskender markası oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)