BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBundesbank: Alman ekonomisi yavaş olsa da büyüyor----

Bundesbank: Alman ekonomisi yavaş olsa da büyüyor

Bundesbank: Alman ekonomisi yavaş olsa da büyüyor
26 Ekim 2020 - 14:18 www.finansgundem.com

Bundesbank, Alman ekonomisinin daha yavaş bir hızla da olsa hala büyümekte olduğunu açıkladı.

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Alman ekonomisinin daha yavaş bir hızla da olsa hala büyümekte olduğunu ve Almanya'nın gayrimenkul piyasasının korona virüs vakalarında son dönemde yaşanan artışa rağmen iyi gittiğini söyledi.

Avrupa'nın en büyük ekonomisinin korona virüs vakalarında artış nedeniyle yavaşlamakta olduğunu belirten Bundesbank, salgının yayılmasının en çok konaklama, ikram sektörünü vurmasının beklendiğini vurguladı.

Bundesbank bugün yayınladığı aylık raporda, "Enfeksiyon sayılarında son dönemdeki güçlü artış, salgını kontrol altına almak için bazı bölgelerde alınan tedbirler ile bir arada değerlendirildiğinde en çok hizmet sektörünün özellikle oteller ve yemek servisi sektörlerinin zarar görebileceğini görüyoruz. Bugünkü noktadan baktığımızda, Alman ekonomisi cari çeyrekte toparlanmaya devam edecek, ancak kayda değer şekilde daha yavaş bir hızla" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)