BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBülent Ersoy, Marmaris’teki arazisini sattı----

Bülent Ersoy, Marmaris’teki arazisini sattı

Bülent Ersoy, Marmaris’teki arazisini sattı
21 Nisan 2016 - 09:09 www.finansgundem.com

Ünlü Türk Sanat Müziği Sanatçısı Bülent Ersoy, Marmaris ilçesindeki bir koyda bulunan 13 bin 200 metrekarelik arazisini 50 bin liraya sattı.

Muğla gözde turizm merkezi Marmaris'e iki günlüğüne gelen Ersoy'un bu sırada Tapu Müdürlüğüne giderek Taşlıca Mahallesi'nin Kızılkum Koyu'nda bulunan arazisinin satış işlemlerini yaptırdığı öğrenildi.

Ersoy'un 1990 yılında 7 bin 500 liraya satıl aldığı henüz imara açılmamış arazisini 50 bin lira karşılığında sattığı belirtildi.Satış işlemlerinin ardından Marmaris Yat Limanı'nda arkadaşlarıyla yemek yiyen Ersoy, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Bülent Ersoy’un İstanbul’da 28 daire ve bir sauna, Marmaris’te malikane, Bodrum’da müstakil yazlık, İstanbul Kalamış’ta sauna, Fethiye’de benzin istasyonu ile 27 metrelik yatı bulunduğu biliniyor. Türk Sanat Müziği’nin Divası’nın mal varlığı arasında bina yapımlarında kullanılan dev vinçler ile bazı iş makineleri de bulunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)