BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBu iPhone 5 dudak uçuklattı----

Bu iPhone 5 dudak uçuklattı

Bu iPhone 5 dudak uçuklattı
18 Haziran 2013 - 17:20 www.finansgundem.com

iPhone 5 daha önce hiç böyle tasarlanmamıştı

Dünyada lüks tüketim harcamalarının artmasıyla birlikte bu alanda hazırlanan ürünler de sınır tanınmıyor. Goldgenie firması, zengin müşterileri için 364 adet elmasla süslenmiş, Superstar serisi iPhone 5 tasarladı. 68 bin pound (yaklaşık 200 bin TL) fiyatla satışa sunulan telefonda 200 gram 18 ayar altın kaplama yer alıyor.

Ülkemizde 2 bin lira civarında fiyatla satılan Apple’ın iPhone 5 bile ülkenin şartları düşünüldüğünde yüksek satış fiyatıyla lüks tüketim sınıfına giren bir ürün. Ancak bizim için lüks klasmanındaki bu ürün bazı tüketiciler için yeterli olmadığını düşünen Goldgenie firması, 200 gram 18 ayar altın kaplamalı ve 364 adet elmas taşla bezeli Superstar Ice modelini ortaya çıkarmış.
Yekpare altın kaplamalı Superstar serisi iPhone 5 modelinin elmas kaplama olmayan modeli ise 48 bin pound (yaklaşık 142 bin TL) satış etiketine sahip. Goldgenie, Superstar serisi telefon satın alanlara, yeni modeli piyasaya çıktında değiştirme garantisi veriyor.

Kiraz ağacından özel bir kutuyla birlikte gelen altın iPhone 5’te, Apple kulaklıklar, USB kablosu, şarj ve kullanım kılavuzu ve sertifika bulunuyor. Goldgenie, yakın dönemde aynı telefonun safir taşlarla kaplı bir modelini de satışa sunacak. Goldgenie’nin altın ve çeşitli değerli taşlarla kaplı Samsung Galaxy S4 ve Blackberry Q10 modelleri de bulunuyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)