BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBozdağ'dan flaş Reza Zarrab açıklaması----

Bozdağ'dan flaş Reza Zarrab açıklaması

Bozdağ'dan flaş Reza Zarrab açıklaması
19 Kasım 2017 - 16:17 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu dava siyasi bir davadır.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ABD'de tutuklu yargılanan Reza Zarrab davasıyla ilgili çarpıcı sözler söyledi. Bozdağ, "Son günlerde ABD’de devam eden bir dava da bizim ana gündemlerimizden biri haline ağırlıklı şekilde gelmeye başladı. O da nedir? O da şu Rıza Zarraf üzerinden yürütülen soruşturma ve açılan dava. Buradan çok net bir şekilde söylüyorum; bu dava siyasi bir davadır, hukuksal hiçbir altyapısı ve dayanağı yoktur. FETÖ terör örgütünün 17-25 Aralık sürecinde Türkiye’de yapmak isteyip de başaramadığı, başarısız hukuk darbesi girişiminin ABD üzerinden Türkiye'ye karşı yürütülmesinden başka bir şey değildir" dedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • db19 Kasım 2017 23:25

    Bence fazla ortalığa bu konu ile ilgili çıkmasalar mı acaba??

  • Ali Ergül 19 Kasım 2017 17:43

    Hadi len ordan, Birden hayırsever işadamı sever çıktınız. Sizde biliyorsunuz ki, bu Zat konuşursa ki, konuşmuş ucu burnunuza kadar gelir. Fetö, dış mihraklar, üst akıl vs vs deyin ama bence oyunuz artar bu haber sonucu çünkü burası Türkiye burada insanlar paça, sakatat ve işkembe sever sonra mı sonrası siz anladınız..