BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBosch, Rusya merkezini satabilir----

Bosch, Rusya merkezini satabilir

Bosch, Rusya merkezini satabilir
03 Mart 2024 - 14:14 www.finansgundem.com

Bosch’un Khimki’de bulunan Rusya merkezini satacağı iddia edildi

Alman ev aletleri üreticisi Bosch’un Rusya’daki iştirakinin, Moskova yakınlarındaki Khimki bölgesinde bulunan Vashutinskoye Otoyolu üzerindeki ofisini satabileceği belirtildi.

Şirket çalışanları konu ile ilgili, şirketin şu anda teklif verenlerle görüştüğünü, ancak henüz somut bir alıcının olmadığını belirttiler.

Emlak piyasası uzmanları, iş merkezinin satışının şirketin Rusya’daki yatırımlarını sistematik olarak azaltmasının yanı sıra grubun küresel stratejisinin ve değişen ekonomik ve siyasi koşullara uyum sağlamasının bir parçası olabileceğini söyledi. Aynı zamanda, şirketin kendisi de RBK Tv’ye binanın kullanımı için çeşitli seçenekleri değerlendirdiğini ve “henüz bir karar verilmediğini” söyledi.

Uzmanlar iş merkezinin piyasa değerinin en az 4 milyar ruble olduğunu tahmin ediyor. Şuan boş durumda olan ve 59 bin metrekare alana sahip Bosch genel merkezi 2014 yılında inşa edildi. Ofis 700 çalışanı ağırlayacak şekilde tasarlanmıştı.

Bosch, 1994’ten bu yana Rusya pazarında faaliyet gösteriyordu. Üreticinin ülkede yedi üretim tesisi bulunmaktaydı. Şirket, 2022 yılında Ukrayna’da özel bir askeri operasyonun başlamasının ardından Rusya pazarındaki faaliyetlerini askıya aldığını duyurmuştu.

Rusya'nın yerli uçakları 2 yıl gecikecek!

 

Rusya'da Kadınlar Günü'nde 3 günlük tatil!

 

Japonya, Rusya’dan elmas ithalatını yasakladı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)