BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBolsonaro hem işte hem aşkta kaybetti----

Bolsonaro hem işte hem aşkta kaybetti

Bolsonaro hem işte hem aşkta kaybetti
02 Kasım 2022 - 10:58 www.finansgundem.com

Brezilya’da pazar günü yapılan seçimleri kaybeden Devlet Başkanı Bolsonaro, eşi ile Instagram’da takipleşmeyi de bıraktı. Çiftin arasının bozuk olduğu ancak görevi nedeniyle boşanmaktan kaçındıkları iddia edildi.

Brezilya'da geçtiğimiz pazar günü yapılan devlet başkanlığı ikinci tur seçimlerini sol eğilimli Lula da Silva kazandı. Yenilgiye uğrayan aşırı sağcı Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, sonuçların duyurulmasının üzerinden 24 saati aşkın süre geçmesine rağmen bir açıklama yapmadı. Bu durum Bolsonaro'nun sonuçlara itiraz edeceği şeklinde yorumlanıyordu. Fakat Bolsonaro'dan sonuçları kabullendiğini ima edebilecek bir hareket geldi. Jair Bolsonaro ve eşi First Lady Michelle, Instagram'da birbirini takip etmeyi bıraktı.

MİCHELLE BOLSONARO ÜVEY OĞLUNU DA TAKİPTEN ÇIKTI

Michelle Bolsonaro ayrıca üvey oğlu Carlos Bolsonaro'yu da takipten çıktı. Carlos Bolsonaro'nun babasının sosyal medya hesaplarını yürüttüğü öne sürülüyordu. Bu durum, ikilinin arasının bozuk olduğunu ancak Jair Bolsonaro devlet başkanı olduğu için skandala yol açmaması nedeniyle evliliği sonlandırmadıkları iddiasına yol açtı. Bu arada Bolsonaro'nun destekçileri 20 eyalette 300’den fazla yolu kapatarak protesto gerçekleştirdi ve Lula'nın devlet başkanı olmasını önlemek için 'askeri müdahale' çağrısında bulundu.

MİCHELLE’İ KOVMAK ZORUNDA KALMIŞTI

15 yıl önce 2007’de evlenen Jair-Michelle Bolsonaro çiftinin bir kızı var. Michelle, Jair Bolsonaro’nun üçüncü eşi. Devlet Başkanı’nın önceki evliliklerinden 4 oğlu daha var. Jair Bolsonaro, Kongre üyesiyken Michelle’i sekreteri olarak işe almıştı. Michelle’in maaşı çeşitli promosyon ve zamlarla kısa sürede 3 katına çıkınca Yüksek Mahkeme araya girmiş ve Jair Bolsonaro, kayırmacılık yaptığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla Michelle’i kovmak zorunda kalmıştı.

Brezilya’da seçimi kaybeden Bolsonaro, sessizliğini koruyor

 

Bolsonaro'nun seçim yenilgisinin ardından kamyonculardan büyük tepki

 

Bolsonaro ifade vermeye çağrıldı

 

Bolsonaro'nun 9 suçla itham edildiği rapora onay

 

Bolsonaro 'yalan haber'den soruşturulacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)