BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBoğa piyasaları sürecek----

Boğa piyasaları sürecek

Boğa piyasaları sürecek
14 Mart 2014 - 09:13 www.finansgundem.com

JP Morgan'ın ABD Hisse Piyasası Baş Stratejisti Tom Lee, yılın ikinci yarısında boğa piyasasının süreceğini söyledi

ABD'de beşinci yılına giren boğa piyasasının devam edeceği değerlendirmesi yapıldı. CNBC'de "Squawk on the Street" programına katılan JP Morgan'ın ABD Hisse Piyasası Baş Stratejisti Tom Lee, yılın ikinci yarısında büyümenin hız kazanacağını ve inşaatta patlama yaşanacağını söyledi.

Buna ek olarak kurumsal şirketlerin bir süredir nakit depoladığını söyleyen Lee, şirketlerin yeni ekipman ihtiyacı nedeniyle bu paraları harcamaya başlayacağını belirtti. Bu iki etkenin hisse piyasası bakımından olumlu olduğunu ifade eden Lee, "Yatırımcılar özellikle teknoloji ve finansal sektör hisselerine yönelmeli" dedi.

'KISA DÖNEMLİ GÜRÜLTÜDEN ENDİŞE ETMEYİN'

Wall Street'in 2014'e sallantılı başladıktan sonra jeopolitik gerilimler ve gelişen piyasa satışlarından başarıyla çıktığını söyleyen Lee, "Neden kısa dönem gürültüden endişe etmemiz gerekiyor anlamıyorum" şeklinde konuştu. Lee, ABD'de düşen petrol fiyatları ve düzelen havaların da piyasaları olumlu etkileyeceğini söyledi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)