BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBofA ve Citi, Fed ile görüşüyorlar----

BofA ve Citi, Fed ile görüşüyorlar

BofA ve Citi, Fed ile görüşüyorlar
04 Temmuz 2023 - 08:11 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz hafta Fed tarafından 23 bankanın stres testi sonuçlarının açıklanmasının ardından, BofA ve Citi, Fed ile görüşüyorlar.

Amerikan Merkez Bankası (Fed)'in yıllık stres testi sonuçlarının açıklanmasının ardından Wall Street'in iki büyün bankası gelecekteki gelirlerine yönelik Fed'in ortaya koyduğu projeksiyonları sorguluyorlar.

Kendi projeksiyonlarının Fed'den farklı olduğunu belirten Bank of America (BofA) ve Citigroup, Fed ile temas halinde olduklarını bildirdiler.

Fed'in yıllık stres testi sonuçları bankaların ne kadar temettü ödeyebilecekleri ve ne kadar hisse geri alımı yapabilecekleri konusunda belirleyici oluyor.

Geçtiğimiz hafta Fed, ABD'nin en büyük 23 bankası için yıllık stres testi sonuçlarını açıklamıştı.

Dün BofA ve Citi, Fed'in ortaya koyduğu projeksiyonlar konusunda sorular yönelttiler. BofA yaptığı açıklamda, elecek 9 çeyrekteki gelir projeksiyonlarındaki farkları anlamak için Fed ile görüşmekte olduklarını ifade ederken, Citi de "faiz dışı gelirler" konusundaki farkı anlamak için Fed ile temas kurduklarını belirtti.

Analistler ise BofA için Fed projeksiyonlarını "iyimser" bulurken, bazı analistler de Citi için Fed projeksiyonlarının tam tersi durumda olduğunu belirtiyorlar.

ABD'li finans devlerinin stres testi sonuçları açıklandı

 

Wall Street için asıl 'stres testi' gerçek dünyada

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)