BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBoE, piyasanın tepkisini değerlendirecek----

BoE, piyasanın tepkisini değerlendirecek

BoE, piyasanın tepkisini değerlendirecek
07 Ekim 2022 - 14:10 www.finansgundem.com

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkan Yardımcısı Dave Ramsden, hükümetin ekonomik planına dair piyasanın tepkisinin değişip değişmediğini değerlendireceklerini belirtti.

Ramsden, "BoE Para Politikası Komitesi'nin gelecek toplantısında değerlendirilecek konulardan biri, İngiltere varlıklarının son dönemde yeniden fiyatlanmasının piyasanın İngiltere'nin para ve maliye politikalarının karışımının ortaya çıkardığı makroekonomik politikaya yönelik değerlendirmesinde bir değişikliği yansıtıp yansıtmadığı olacak" dedi.

İngiliz hükümetinin açıkladığı enerji destek paketinin de çok ciddi bir müdahale olduğunu, bir şok olarak tanımlanabileceğini anlatan Ramsden, İngiltere'nin büyüme planının talep ve enflasyona etkisi konusunda kendi değerlendirmelerini 2 Kasım'daki toplantı sonrasında yayınlayacakların tahminlerde yapacaklarını vurgladı.

Büüme planının etkisinin gelecek 3 yılda ekonomeik görünüm için kayda değer olmasının muhtemel göründüğünü de ifade eden Ramsden, piyasadaki yeniden fiyatlamanın genel küresel gelişmeleri yansıtmaya devam ettiğini de savundu.

BoE Başkan Yardımcısı'ndan tahvil alımına dair açıklama

 

BoE'den faiz açıklaması: Tereddüt etmeyeceğiz

 

İngiliz hükümeti vergi planında geri adım attı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)