BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBodrum'da maç sonu kavga: 7 yaralı----

Bodrum'da maç sonu kavga: 7 yaralı

Bodrum'da maç sonu kavga: 7 yaralı
08 Nisan 2018 - 22:50 www.finansgundem.com

Bodrumspor-Bucaspor karşılaşması için ilçeye gelen ancak stada giremeyen konuk ekibin taraftarlarıyla çevredekiler arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Bucaspor arasında oynanan karşılaşma sırasında saha dışında çıkan olaylarda 7 kişi yaralandı.

Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşma sırasında, misafir takım tribün kontenjanı dolduğu için stat dışında bulundukları belirtilen bir grup taraftar ile çevredekiler arasında yaşanan tartışmanın büyümesi sonucu kavga çıktı.

Çevredeki bazı esnafın iş yerinin zarar gördüğü ve 7 kişinin yaralandığı olayları önlemeye çalışan polis ekiplerine, jandarma güçleri de destek verdi.

Yaralılardan bazıları kendi imkanlarıyla bazıları da ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Taşların atıldığı olayların büyümemesini için yoğun çaba harcayan güvenlik güçleri, bazı kişileri gözaltına aldı. Misafir takımın taraftarları polis ekiplerince alandan uzaklaştırıldı.

Bu arada maç sırasında konuk ekip tribünlerinden sahaya girmek isteyen taraftara polis müdahale etti. Tribünden koltuk fırlatanların da olduğu karşılaşmayı ev sahibi Bodrum Belediyesi Bodrumsppor 6-2 kazandı.

Olaylarda zarar gören esnafla görüşen Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, gerekenin yapılacağını belirterek, bölgedeki kalabalığın dağılmasını sağladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)