BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBlair'e Türk gelin----

Blair'e Türk gelin

Blair'e Türk gelin
27 Haziran 2013 - 10:36 www.finansgundem.com

İngiltere'nin eski başbakanı Blair'in oğlu Euan, eski devlet bakanı Mehmet Altınsoy'un torunuyla evleniyor

İngiltere eski başbakanı Blair’in büyük oğlu Euan’ın, eski devlet bakanı Altınsoy’un torunu Suzanne Ashman’la evlilik tarihi belli oldu. Çift, 14 Eylül’de Londra’da evlenecek. İngiltere eski başbakanı Tony Blair’in 29 yaşındaki büyük oğlu Euan Blair ile eski devlet bakanı Mehmet Altınsoy’un 25 yaşındaki torunu Suzanne Ashman’ın 14 Eylül’de evleneceği ortaya çıktı.
Aile ile arası iyi
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, sekiz yıldır birlikte olan çift için Blair ve eski first lady Cherie Blair muhteşem bir parti düzenlemek için harekete geçti. Geçen yılın sonunda birlikte Londra’nın kuzeyindeki Islington bölgesinden ev alan ve Noel Bayramı sonrası nişanlandıkları ortaya çıkan çift şimdiye kadar sınırlı kez birlikte görüntülendi.
Babasının izinden giderek politikayla ilgilenmek istediği belirtilen Bristol Üniversitesi mezunu Euan, işadamı olarak çalışırken Ashman ise özel bir şirkette analist olarak görev alıyor. Ashman’ın Blair ailesiyle arasının iyi olduğu ve birkaç kez birlikte tatile çıktıkları biliniyor.
Onları Bakan tanıştırdı
Eski bakan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Altınsoy’un torunu olan Ashman, Oxford Üniversitesi’ne bağlı okullardan Trinity College’ta PPE (Felsefe, Politika ve Ekonomi) bölümünden mezun. Babası motor yarışçısı milyoner John Ashman’le annesi Sedef Altınsoy boşanan Suzanne, Euan’la Tony Blair’in yardım kuruluşu Faith Foundation yararına çalıştığı sırada o dönem savunma bakanı olan Geoff Hoon aracılığıyla tanışmıştı. Çiftin kimselere duyurmadan yaptıkları nişanları, yüzükleriyle görüntülenmelerinden sonra anlaşılmıştı. Çiftin, evlendikten sonra Islington’daki evlerinde yaşamaları bekleniyor
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)