BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBir bayram da Kuveyt Türk'ten----

Bir bayram da Kuveyt Türk'ten

Bir bayram da Kuveyt Türk'ten
25 Nisan 2013 - 15:15 www.finansgundem.com

23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası boyunca Kuveyt Türk Bankası kartlarıyla yapılacak her işlem, KAÇUV Aile Evi projesine destek olarak dönecek

Kuveyt Türk Bankası,  Kanserle Savaş Haftası vesilesiyle başlattığı Umuda Destek Projesini, 23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası’nda hayata geçirdi. Hafta boyunca, bankanın kartlarıyla yapılan her işlemin 1 TL’sini, KAÇUV’un “Aile Evi” projesine destek olarak bağışlayacak. Kuveyt Türk’ün bir hafta boyunca sürecek bu kampanyası ile Aile Evi’nin 1 yıllık giderlerinin karşılanması bekleniyor.
Sosyal sorumluluk misyonuyla, ülkemiz açısından önemi giderek artan kanser hastalığına karşı duyarlı bir yaklaşım gösteren Kuveyt Türk, bu amaçla bugün  Cerrahpaşa Onkoloji Bölümü ve KAÇUV işbirliğiyle projenin startını verdikleri bir toplantı düzenledi. Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Onkolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tiraje Celkan’ın katıldığı toplantıda, vakıf yöneticileri de hazır bulundu.  
Aslan Demir konuşmasında proje kapsamında kanserle mücadelede farkındalık yaratmak, bilgilendirme ve bilinçlendirmek için düzenlenen etkinliklerin faydasına değindi. Kuveyt Türk olarak, insan sağlığına verdikleri önemi vurguladı. Kurumların bu mücadelede maddi, manevi desteklerinin önemini dile getirdi. Kuveyt Türk yönetimi toplantı sonrasında Aile Evi’nde kanserli çocukların yakınlarıyla bir araya geldi, Cerrahpaşa Çocuk Onkoloji Bölümü’nü ziyaret ederek hasta çocuklarla buluştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)