BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBinance için Avrupa'da işler iyi gitmiyor----

Binance için Avrupa'da işler iyi gitmiyor

Binance için Avrupa'da işler iyi gitmiyor
04 Temmuz 2023 - 08:09 www.finansgundem.com

Binance, Avrupa'da büyüme planlarını gerçekleştirmekte zorlanıyor. Avrupa'da karşılaşılan sert tavrın Binance' başka pazarlara yönlendireceği düşünülüyor.

Geçen yıl Avrupa'daki işlerini genişletmek amacıyla Paris'te bir bölgesel merkez açan Binance için işler istediği gibi gitmedi.

WSJ'nin yaptığı değerlendirmeye göre, Hollanda ve Belçika kapılarını Binance'a kapattılar. Avrupa'nın en büyük ekonomisi olan Almanya ise henüz faaliyet lisansı vermedi. Ve Fransız savcılar, para aklama kontrolleriyle ilgili bir soruşturma kapsamında Binance ofisini aradı.

Kaiko'nun verilerine göre, Binance'ın euro cinsinden kripto ticaretinde ocak ayında yüzde 30 olan payı yaklaşık yüzde 15'e düştü.

Bu yıl regülatörler, FTX'in çökmesinin ardından kripto borsalarının işlemlerine daha fazla gözetim, denetim getirmeye başladılar.

Avrupa regülatörlerinin daha sert tavrının, Binance'ın faaliyetlerini daha da sınırlayabileceğini ve şirketi giderek Asya, Afrika ve Latin Amerika pazarlarına bağımlı hale getirebileceğini ifade eden WSJ. Vietnam, Türkiye, Hindistan ve Arjantin gibi ülkelerin zaten Binance'da en yüksek kullanıcı trafiğini çekmekte olduklarına işaret etti.

SimilarWeb analitik firmasının mayıs ayı verilerine göre, Fransa, Almanya ve Hollanda ise en çok işlem yapılan 25 ülke arasındadır.

Binance'a bir şok daha

 

Binance ve SEC anlaşmaya vardı

 

Binance'den Paris'teki soruşturma için açıklama

 

Binance US'de SEC darbesi! Piyasa derinliği yüzde 78 azaldı

 

Binance dava sonrası dolar işlemlerini askıya aldı

 

SEC Binance'ın mal varlığının dondurulmasını istedi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)