BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBinance'a bir şok daha----

Binance'a bir şok daha

Binance'a bir şok daha
29 Haziran 2023 - 09:27 www.finansgundem.com

Borsanın euro işlemleri için mevcut bankacılık ortağı Paysafe Payment Solutions Ltd, 25 Eylül'den itibaren kripto para borsasını desteklemeyi bırakacak.


Son dönemde birçok düzenleme ile karşı karşıya kalan ve pazar payı kaybetmeye başlayan Binance şimdi de euro işlemleriyle ilgili yeni bir olumsuz gelişmeyle karşı karşıya.

BloombergHT'de yer alan habere göre, Binance'in mevcut euro işlemlerindeki bankacılık ortağı Paysafe Payment Solutions Limited, 25 Eylül'den sonra kripto Borsasını desteklemeyi bırakacak.

Coindesk'e bir açıklama gönderen Binance "Binance, Banka Transferi (SEPA) yoluyla EUR para yatırma ve çekme işlemleri için sağlayıcısını değiştirecek. Mevcut ortağımız Paysafe, 25 Eylül 2023 tarihinden itibaren Binance kullanıcılarına artık bu hizmetleri sağlamayacak" ifadelerini kullandı.

"Single Euro Payments Area" (Tek Euro Ödemeler Alanı) ifadesinin kısaltması olan SEPA, Avrupa Birliği'nin euro işlemleri için entegre, sınır ötesi ödeme ağını ifade ediyor.

Binance ve SEC anlaşmaya vardı

 

Binance'den Paris'teki soruşturma için açıklama

 

Binance dava sonrası dolar işlemlerini askıya aldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)