BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBinance dava sonrası dolar işlemlerini askıya aldı----

Binance dava sonrası dolar işlemlerini askıya aldı

Binance dava sonrası dolar işlemlerini askıya aldı
09 Haziran 2023 - 09:08 www.finansgundem.com

Binance, ABD'li düzenleyici kurumların şirket ve CEO Changpeng Zhao aleyhine dava açmasının ardından dün dolar cinsinden para yatırma işlemini askıya aldığını açıkladı.

Binance'in ABD kolu düzenleyici kurumların aleyhine dava açmasının ardından dolar cinsi para yatırma işlemlerini askıya aldı

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance'in ABD birimi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada bir süre yalnızca kripto para işlemlerinin gerçekleştirildiği bir platforma geçiş yapmak üzere "proaktif adımlar" attığını ifade etti.

Şirket, müşterilerine gönderdiği notta kripto para cinsinden işlemler, stake yani kripto para cüzdanına para kitleme işlemi, para yatırma ve çekme işlemlerinin devam edeceğini belirtti.

ABD'nin sermaye piyasaları düzenleme kurumu SEC, Pazartesi günü Binance ve CEO'su Changpeng Zhao'ya dava açtıktan yalnızca bir gün sonra bir diğer kripto para borsası Coinbase'e de dava açarak kripto piyasası üzerindeki baskıyı artırmıştı.

SEC Binance'ın mal varlığının dondurulmasını istedi

 

Binance'dan 780 milyon dolarlık çıkış oldu

 

SEC Başkanı kripto şirketlerine ateş püskürdü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)