BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBinance, FTT'nin yatırım işlemlerini durdurdu!----

Binance, FTT'nin yatırım işlemlerini durdurdu!

Binance, FTT'nin yatırım işlemlerini durdurdu!
14 Kasım 2022 - 03:36 www.finansgundem.com

Kriptp para borsası Binance CEO'su CZ (Changpeng Zhao) tarafından yapılan açıklamada, iflasını açıklayan FTX borsasının kripto para birimi FTT'nin yatırım işlemlerinin durdurulduğu belirtildi.

Son zamanların en popüler yatırım alanlarından kripto para borsaları, FTX'in iflası ile farklı bir noktaya gelmiş durumda. Binance, FTX borsasını satın alma kararını duyurduktan sonra bu kararından vazgeçmesi ve ardından FTX'in iflas ettiğini açıklaması ile piyasalarda şok etkisi yapan gelişmeler yaşanırken Binance CEO'su Changpeng Zhao tarafından konuya ilişkin yeni bir açıklama daha yapıldı. Açıklamada Binance'ın FTX borsasının token'ı FTT'nin yatırım işlemlerinin durdurulduğu belirtildi. Webtekno'dan Ümit Kılınç'ın konuyla ilgili haberi şöyle:

Son günlerde kripto para dünyasını alt üst eden, dünyanın en büyük borsalarından birisiyken batan FTX hakkında bugün beklenen bir diğer gelişme daha yaşandı. En büyük borsa Binance, FTX borsasının kendi token’ı FTT’nin yatırım işlemlerini durdurduklarını açıkladı.

Duyuru, doğrudan Binance CEO’su ve kurucusu CZ (Changpeng Zhao) tarafından yapıldı. Zhao, açıklamasında diğer kripto para borsalarına da aynı önlemi almaları için çağrıda bulundu. CZ’nin açıklaması şu şekildeydi:

Binance kurucusu CZ'den FTT açıklaması

Binance, piyasayı etkileyen şüpheli ek arz potansiyelini önlemek için FTT yatırımlarını durdurdu. Durumu izleyeceğiz. Ayrıca, güvende olmak için diğer borsaları da aynı şeyi yapmaya teşvik edin. Bir GALA daha yaşamayalım.

FTT sözleşme dağıtımcıları, 400 milyon dolar değerindeki geri kalan tüm FTT arzını taşıdı. Bunun toplu olarak açılması gerekiyor. Neler olduğundan pek emin değilim.

Bir borsa, cüzdan adreslerini göstermeden önce veya sonra büyük miktarda kriptoyu taşımak zorundaysa, bu açık bir sorun işaretidir. Uzak durun.

Bir diğer hamle de FTX sponsorlarından geldi:

NBA takımı Miami Heat ve Formula 1 takımı Mercedes-AMG PETRONAS, FTX ile olan sponsorluk anlaşmalarını feshetti. Mercedes, Formula 1 araçlarındaki FTX logolarını kaldırırken, Formula 1 yönetimi de pistlere verilen reklamların kaldırılması çalışmalarına başladı.

Kriptolarda FTX etkisi: Düşüş ivme kazandı

 

F1 - Kripto ilişkisinde sonun başlangıcı mı?

 

Kripto krizi borsaları ne kadar etkiler?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)