BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım'dan operasyon yorumu----

Binali Yıldırım'dan operasyon yorumu

Binali Yıldırım'dan operasyon yorumu
07 Ocak 2014 - 13:45 www.finansgundem.com

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, TCDD’ye bağlı İzmir Liman İşletmesi’ne yönelik operasyonu değerlendirdi

Ulaştırma Denizcilik Haberleşme eski Bakanı, Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, TCDD’ye bağlı İzmir Liman İşletmesi’ne yönelik operasyonu yorumlarken, "Zamanlaması manidar" dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, "2011’de başlayan bir soruşturmaya üç yıl aradan sonra operasyon yayılmasının zamanlaması manidardır. Üç yıl oturacaksın, üç yıl sonra düğmeye basacaksın. Suçla mücadele edeyim derken, suçu teşvik eden bir anlayışla hukuk tesis edilmez" diye konuştu.

BACANAĞI DA SORULDU

Bu arada operasyon kapsamında gözaltına alınan holding patronu M.C.B.’nin yanında çalışan ve halen aranan C.H.’nin, Binali Yıldırım’ın bacanağı olduğu belirtildi. Bu durumun sorulması üzerine Yıldırı, "Alınıp alınmadığını bilmiyorum. Haberim yok" dedi.

ADAYLIK ÇALIŞMASINA MESLEK ODALARINDAN BAŞLADI

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, kentte seçim çalışmalarına iş dünyasının örgütlü olduğu oda ve borsa ziyaretleriyle başladı. İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, makamında ağırladığı Yıldırım’a "Belediye başkanı olacak kişiden çok büyük beklentimiz var. Umarım siz başarırsınız. Bu yarıştan galip çıkarsınız" dedi. Yıldırım, "Anadolu’ya, yurtdışına gittiğimizde acıyarak İzmir’in halini anlatmaları ağrıma gidiyor. İnşallah bu kenti ayağı kaldıracağız kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)