BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'den ABD okullarını daha güvenli yapma sözü----

Biden'den ABD okullarını daha güvenli yapma sözü

Biden'den ABD okullarını daha güvenli yapma sözü
29 Mayıs 2019 - 04:40 www.finansgundem.com

Demokratların 2020 başkanlık seçimi için aday adayı Joe Biden, eğitim planını açıkladı: Öğretmen maaşları artacak. Okullar daha güvenli hale getirilecek. Saldırı silahları ve zararlı yayınlar yasaklanacak

ABD'nin eski Başkan Yardımcısı ve Demokratların 2020 başkanlık seçimleri için aday adayı Joe Biden, Amerikan Öğretmenler Federasyonu'nca Houston'da düzenlenen etkinlikte eğitim planını açıkladı. 

Öğretmenlerin maaşlarının artırılması, zengin ve düşük gelirli devlet okulları arasında dengenin sağlanması için Kongre'ye baskı yapacağını belirten Biden, silah lobisini de kızdıracak bir vaadde bulundu. 

Okulların daha güvenli yerler haline getirileceğini belirten Biden, saldırı silahlarının ve zararlı derğilerin dergilerin yasaklanacağını söyledi. 

Biden'in eğitim planına göre devlet okullarındaki psikolog, rehberlik danışmanı, sosyal hizmet uzmanı ve hemşire sayısı ikiye katlanacak. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)