BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta büyük kriz----

Beşiktaş'ta büyük kriz

Beşiktaş'ta büyük kriz
14 Temmuz 2013 - 02:29 www.finansgundem.com

Beşiktaşlı muhabirlerin takım uçağına binmek için yönetici Ahmet Kavalcı'dan izin istemeleri kulüp içinde büyük bir gerginlik yarattı

[Beşiktaş'ta büyük kriz]
Hazırlıklarını Almanya’da sürdüren Beşiktaş’ta Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı krizi yaşanıyor.  Siyah Beyazlı ekibin Saint Pauli ile oynadığı maç öncesi takımı takip eden basın mensupları geri dönüş uçaklarında yer bulamaması üzerine Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı’dan takım uçağıyla birlikte dönme talebinde bulundu. 
Kavalcı, teknik direktör Bilic’in bunu istemediğini söyleyerek basının takım uçağıyla dönemeyeceğini söyledi. 
Maçtan 2 saat önce kulübün 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi’yle görüşen basen mensupları, Çebi’den onay alınca takımla birlikte Hamburg’a döndü. Bu olay üzerine çok sinirlenen Ahmet Kavalcı, otoritesinin sarsıldığını düşünerek istifa etme kararı aldığı ileri sürüldü. 
Daha önce takımın Avusturya’da yapacağı ikinci etap hazırlık kampına katılmayacağını açıklayan Kavalcı’nın yarın başkana istifa mektubunu sunmayı planladığı bildirildi. 
Ancak camianın önemli isimleri ve bazı yöneticilerin bu duruma çok üzüldüğü ve devreye girerek Kavalcı’nın istifa etmemesi için görüşmeler yaptığı öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)