BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a Avrupa müjdesi!----

Beşiktaş'a Avrupa müjdesi!

Beşiktaş'a Avrupa müjdesi!
28 Mart 2014 - 16:03 www.finansgundem.com

Karabük'te bir panele katılan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, öğrencilerin sorduğu soruları yanıtladı

Karabük Üniversitesi'nde düzenlenen bir panele katılan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA lisans kriteri ile ilgili soruya müjdeli yanıt verdi. Çebi, UEFA'nın bütün kriterlerinin yerine getirildiğini belirterek Avrupa müjdesi verdi. Bu müjde salonda uzun süre alkışlandı.

Ahmet Nur Çebi, "Futbol Federasyonu'na gerekli evrakları teslik ettik. İnşallah yeni sezonda Avrupa'da olacağız" diyerek bütün borçların, futbolcuların parasının ödendiğini ve tüm kriterlerin yerine getirildiğini açıkladı.

Çebi, "Meireles'in tükürme hadisesiyle ile ilgili soru sorulduğunda başka kulüpler beni ilgilendirmiyor demiştim. Başka kulüplerin futbolcularının aldığı cezalarla şampiyon olmayı uman bir kulüp değiliz. Biz başka kulüpler gibi onun bunun kapısında bağırmıyoruz. Evet hakemlerden canımız çok yandı ama onların hata yaptığını düşünüyorum. Beşiktaşlılık duruşu hatalar karşısında nezaketli olmayı gerektirir. Sahaya çıkıp Beşiktaş gibi oynadığınızda hakeme rağmen galip gelirsiniz." diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)