BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBarclays'dan 3 banka için "güçlü al" tavsiyesi----

Barclays'dan 3 banka için "güçlü al" tavsiyesi

Barclays'dan 3 banka için güçlü al tavsiyesi
12 Mart 2024 - 11:15 www.finansgundem.com

İngiliz banka Barclays, WAL-Western Alliance, EWBC-East West Bancorp ve WBS-Webster Financil bankaları için "güçlü al" tavsiyesi verdi

ABD'de orta ölçekli bankalar geçen yılın mart ayında, Silicon Valley Bank'ın iflasının sektörde bir krize yol açmasıyla darbe aldı. O zamandan bu yana bankacılık sektörü mütevazı bir toparlanma sergiledi.

İngiliz banka Barclays analisti Jared Shaw yayınladığı yatırımcı notunda, "ABD Orta Ölçekli Bankaları için genel olarak olumlu bir bakış açısına sahibiz. Beklentimiz büyümenin muhtemelen yavaş olacağı yönünde olsa da, bilançolar iyi kredi trendleriyle istikrarlı görünüyor. Kapsamımız dahilinde en iyi konumda olduğuna inandığımız isimler arasında, her biri bol sermayeye, güçlü krediye ve istikrarlı fonlamaya sahip olan WAL-Western Alliance, EWBC-East West Bancorp ve WBS-Webster Financil yer alıyor." dedi.

Wall Street'teki meslektaşlarının da iyimser bir duruş sergileyen Shaw, bu üç orta ölçekli banka hissesi 'Güçlü Al' notuna sahip ve Shaw burada %50'ye kadar yukarı yönlü potansiyel görüyor.

Shaw, WBS için "Al" tavsiyesi veren ve yüzde 44 getiri potansiyeli ile 70 dolar hedef fiyat belirledi.

WAL için yüzde 51 getiri potansiyeli ile 91 dolar hedef belirleyen Shaw'ın EWBC için hedef fiyatı ise yüzde 38 getiri potansiyeli ile 106 dolar oldu.

ABD’de 300 bankanın batma riski var

 

Fed beyaz bayrak sallıyor, dev bankalar savaşı kazanıyor

 

ABD'de bankacılık sektöründe sarsıntı sona erdi mi?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)