BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık'Bankalara karşı bir koro oluştu'----

'Bankalara karşı bir koro oluştu'

'Bankalara karşı bir koro oluştu'
20 Mart 2013 - 16:11 www.finansgundem.com

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, krediler konusunda açıklamalarda bulundu

İş Bankası Genel Müdürü Bali, bankalara karşı "son zamanlarda bir koro" oluştuğunu belirterek, "İş hayatında aldığımız kararlar için sorumluluklarımız var" ifadelerini kullandı.
Krediler konusunda açıklamalarda bulunan Bali, "Bankalar tasarrufları doğru yere plase etmek için çalışır. Kredi büyümesinde kredi türleri ayrı değerlendirilmeli" dedi ve bankada kredilerin aktiflere oranının bir kaç yılda 18 puan arttığını dile getirdi.
Kredinin teknik bir iş olduğunu ve popülist bir yaklaşım yapılamayacağını belirten Bali, kredi verilecek projelerin öngörülebilir olması gerektiğini belirtti.
Rekabet Kurumu kararı hakkında da yorumlar yapan İş Bankası Genel Müdürü, "Rekabet Kurumunu anlamakta güçlük çekiyoruz, gereğini yapacağız. Kurumun kararı için ciddi bir hayal kırıklığı içerisindeyiz" ifadelerini kullandı ve sürecin doğru işlemediğini dile getirdi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ertu21 Mart 2013 09:20

    Bence bu cezayı sen ve yardımcıların cebinizden ödeyin. Nasıl kar payı alıyosan, ceza payını da öde, o zaman anlamaya başlarsın. Asıl bankalar halka karşı sorumluluklarını yerine getirsinler. 80 tl lik havaleden 20 tl masraf alan kurumlarsınız...