BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Asya Ödemiş'te----

Bank Asya Ödemiş'te

Bank Asya Ödemiş'te
13 Kasım 2013 - 11:35 www.finansgundem.com

Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz, Ödemiş'teki güzel insanlara hizmet vermekten mutlu olduklarını söyledi

Bank Asya, 263. şubesini İzmir'in Ödemiş ilçesinde açtı. Açılış töreninde konuşan Genel Müdürü Ahmet Beyaz, şube sayılarını arttırmayıaralıksız sürdürdüklerini belirterek, "Biz Türkiye'nin her bölgesinde aktif olarak müşterilerine hizmet götüren bir bankayız. Ödemiş'te de olmaktan, burada bu güzel insanlara hizmetten gurur duyuyoruz." dedi.
Akıncılar Mahallesi Gazi Caddesi'ndeki şubenin açılışına Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek. Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdür Cevdet Ünlü, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Dölek de kısa bir konuşma yaparak, şubenin hayırlı olmasını diledi. Üretime doğrudan destek veren bir banka olduklarını söyleyen Genel Müdür Beyaz ise bir yandan teknolojyi etkin kullanıp diğer yandan şube ağlarını genişlettiklerini ifade etti. 2013 itibarıyla biri yurtdışında olmak üzere 251 olan şube sayısını 30 tane daha ekleyerek 281'e çıkardıklarına dikkat çekerek, yıl sonuna kadar 20 yeni şube daha açarak sayıyı 301'e, 2012 yılında 700 olan ATM sayısını ise bine ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)