BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBalıkesir'de kaçak içki operasyonu----

Balıkesir'de kaçak içki operasyonu

Balıkesir'de kaçak içki operasyonu
22 Aralık 2018 - 08:21 www.finansgundem.com

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde piyasaya kaçak içki sürmeye hazırlandıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, piyasaya sürmek üzere kaçak içki hazırladıkları iddiasıyla 3 şüpheli yakalandı. Alınan bilgiye göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Burhaniye'de bazı şüphelilerin piyasaya sürülmek üzere kaçak içki hazırladığı bilgisine ulaştı. AA'nın haberine göre; Fiziki ve teknik takip çalışmaları sonucu zanlıların kendilerine ait 3 depoda çok miktarda kaçak içki bulundurduğu tespit edildi.

Söz konusu depolarda yapılan aramalarda, farklı markalarda birer litrelik 2 bin 866 şişe alkol, beşer litrelik 310 bidon alkol, bin 437 şişe şarap, mükerrer kullanıma uygun TAPDK bandrollü 606 başlık, bin 360 boş küçük cam şişe, içinde anason olduğu değerlendirilen 63 kutunun yanı sıra çok sayıda etiket ve kimyasal madde ele geçirildi. Gözaltına alınan üç şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)