BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanlık uyardı: Sahte 'evlilik kredisi' vaatlerine dikkat!----

Bakanlık uyardı: Sahte 'evlilik kredisi' vaatlerine dikkat!

Bakanlık uyardı: Sahte 'evlilik kredisi' vaatlerine dikkat!
06 Kasım 2023 - 17:46 www.finansgundem.com

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "evlilik kredisi" adı altında sahte vaatlerde bulunan internet sitelerine karşı uyarılarda bulundu. Bakanlık, kaynağı belirsiz ve doğrulanmamış olan bu tür sitelere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evlilik kredisi vaadine karşı uyardı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı art niyetli kişilerin Aile ve Gençlik Bankası adı altında, "evlilik kredisi" vaadiyle sahte internet sayfaları üzerinden yönlendirme yaparak para topladığı belirtildi.

Bakanlığın ve yetkili diğer resmi kurumların internet sayfaları dışında, kaynağı belli olmayan ve doğruluğu teyit edilmeyen sahte internet sayfalarına itibar edilmemesi uyarısında bulunulan açıklamada, "Vatandaşlarımızı dolandırmayı amaçlayan sahte internet sayfalarının ilgilileri hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadesi kullanıldı.

İKİ YIL ÖDEMESİ KREDİ

Evlenecek gençlere iki yıl geri ödemesiz kredi verilmesini içeren Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi geçen hafta TBMM Başkanlığı’na sunulmuştu. Düzenlemeye göre yeni evleneceklere 48 ay vadeli kredi verilecek.

Sıfır faizli evlilik kredisinde detaylar belli oldu

 

150 bin lira faizsiz evlilik kredisinde ayrıntılar netleşti!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)