BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Yılmaz'dan askerlik açıklaması!----

Bakan Yılmaz'dan askerlik açıklaması!

Bakan Yılmaz'dan askerlik açıklaması!
17 Kasım 2013 - 15:09 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, askerlik süresiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Muş Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bakan Yılmaz, askerlik süresiyle ilgili düzenlemelerin Genelkurmay’ın ihtiyaçları dikkate alınarak yapıldığına vurgu yaptı. Yılmaz, "1 Ocak 2014’ten itibaren 15 aylık askerlik 12 aya düşecek. Genelkurmay Başkanlığımızın ihtiyaçları dikkate alınarak bu askerliğin sayısı ve süresi belirlenir" dedi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Muş Havalimanı’nda Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Arıkan, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz tarafından karşıladı. Gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Bakan Yılmaz askerlik sürecinin düzenlenmesine ilişkin olarak, "1 Ocak 2014’ten itibaren 15 aylık askerlik 12 aya düşecek. Bunun dışında ne kısa dönem için, ne de yedek subaylar için bir düzenlememiz yoktur. CHP’de verebilir, onların ki sadece niyet temennidir. Ama bilin ki Genelkurmay Başkanlığımızın ihtiyaçları dikkate alınarak bu askerliğin sayısı ve süresi belirlenir. Şu anda yapılan Silahlı Kuvvetlerin ihtiyaçlarıyla paralellik gösterir. Dolayısıyla şu anda verilen talepler tamamen bir temenni niyetindedir. Türkiye’nin ve silahlı kuvvetlerin talepleriyle bağdaşmamaktadır" dedi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 3 AY BİLE YETER17 Kasım 2013 20:09

    BEN 1982'DE 4 AYLIK KISA DÖNEM YAPTIM.DEMEK Kİ 4 AY OLABİLİYORMUŞ,ZATEN 1 AYLIK EĞİTİMDE ASKERİK BİLGİSİ EDİNİYORSUNUZ 6 AY OLSA NE Kİ ZATEN ARTIK PROFESYONEL ORDUYA GEÇİLMİŞ,FÜZE VE UÇAK SİSTEMLERİMİZ SON MODELKEN 25-30 YAŞLARDAKİ GENÇLERDEN 6 AY OLSA ASKERLİK NE OLUR OLMASA NE.

  • hacı17 Kasım 2013 15:39

    tam adaletsiz beş para etmezlerin ülkesi, bu millet dünyaya zarar. bu toplum için hayatta canımı vermem. zengine, kaçağa ödüllendirme var, dürüste daima ceza.