BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Nebati: Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin hep yanında durduk----

Bakan Nebati: Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin hep yanında durduk

Bakan Nebati: Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin hep yanında durduk
03 Ocak 2023 - 16:05 www.finansgundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, memur ve emekli maaşlarına yüzde 25 zam yapılmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Bakan Nebati, "Hükümetlerimiz döneminde çalışanlarımızın ve emeklilerimizin hep yanında durduk" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, memur ve emekli maaşlarına yüzde 25 zam yapılmasıyla ilgili paylaşımda bulundu. Nebati'nin değerlendirmesi şöyle:

"Zorlu geçen 2022 yılına rağmen Türkiye Ekonomi Modeli sayesinde hedeflerimize bir bir ulaşıyoruz. Ekonomimiz büyürken toplum refahımızın artırılması yönünde güçlü adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Hükumetlerimiz döneminde çalışanlarımızın ve emeklilerimizin hep yanında durduk, maaş ve ücretlerde 2002 yılından bu yana yüksek reel artış kaydettik. Bundan sonraki dönemde de insan odaklı yaklaşımımızla vatandaşlarımızın alım güçlerini iyileştireceğimizi her vesileyle ifade ettik. Nitekim, Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdelediği üzere 2023 yılının ilk 6 ayında refah artışı ile birlikte memur ve emekli maaşlarını yüzde 25 oranında artırıyoruz. Tüm memur ve emeklilerimize hayırlı, uğurlu olsun" 

Memur ve emeklilerin maaş zammı belli oldu

 

Aralıkta fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu

 

Enflasyon rakamları sonrası Bakan Nebati’den açıklama

 

Kritik enflasyon verisi açıklandı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)