BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca: Hüzün kapımızı çalmadan tedbir alalım----

Bakan Koca: Hüzün kapımızı çalmadan tedbir alalım

Bakan Koca: Hüzün kapımızı çalmadan tedbir alalım
02 Ocak 2021 - 20:41 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hüzün kapımızı çalmadan tedbirimizi alalım" uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, Hatay'da 16 günde annesi, babası ve ablasını korona virüsten, diğer ablasını da kanserden kaybeden ve korona virüsü yenen Akcurun İlkokulu Müdürü Cevdet Alkan'ın mesajını paylaştı. 

Paylaşımında, "Hüzün kapımızı çalmadan tedbirimizi alalım" ifadelerini kullanan Koca, Alkan'ın korona virüsü yenmenin buruk sevincini yaşadığını belirtti.

Koca, Alkan'ın "Anneme son vedayı edemedim" başlıklı mesajındaki, "Bu hastalığı önemseyin. Kendinizi, sevdiklerini korumak adına, gerekli tedbirleri alın. Bana, aileme bir şey olmaz düşüncesiyle hareket etmeyin. Size bir şey olmayabilir ancak yanına girip çıktığınız anne ve babanızın ağır bir hastalık geçirmesine hatta ölümüne sebep olabilirsiniz. Bunun pişmanlığını ömür boyu yaşayabilirsiniz" ifadelerine yer verdi. 

 

Türkiye'de bugün: 202 ölüm, 11 bin 180 yeni vaka

 

Tek doz aşı ile antikor umudu!

 

Aşıda kritik soru: Stoklar yetmezse farklı aşılar korur mu?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)