BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Kaya'dan çarpıcı açıklamalar----

Bakan Kaya'dan çarpıcı açıklamalar

Bakan Kaya'dan çarpıcı açıklamalar
12 Mart 2017 - 12:21 www.finansgundem.com

Hollanda'da Türk konsolosluğuna girişine izin verilmeyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Burada açıklamalarda bulunan Bakan Kaya'nın konuşmasının satır başları şöyle:

Diplomatik pasaporta sahip bir bakan olarak, Avrupa’ya Hollanda’ya seçmenlerimizle buluşmaya gittim. Bir bakan olarak, kendi topraklarımız sayılan konsolosluk binasında buluşmak için gittim. Ve bunun için izin almamız gerekmiyor.

Ben Türkiye Cumhuriyeti topraklarında, seçmenlerimizle buluşmak için, cumhurbaşkanlığı sisteminin neler getirdiğini anlatmak için gittim. Vatandaşlarımızla buluşmak üzere konsolosluğumuza gittik, 30 metre kal araçlarımız durduruldu. Hiçbir şekilde bizim konsolosluk binasına gitmesine izin verilmedi . konsolosumuza da bizim yanımıza gelmesine izin verilmedi.

'ÇOK ACI BİR GECE YAŞADIK'
Hollanda’da gerçekten çok acı bir gece yaşadık. Bizim maslahatgüzarımız gözaltına alındı. Benim koruma arkadaşlarım, danışmanım, beş kişilik ekibim gözaltına alındı.

Biz de araçtan çıkarılarak polisler eşliğinde, Hollandalı polisler eşliğinde bir sınır, Almanya sınırındaki polis merkezine götürüldük. Bir buçuk saat bekletildik. Çok kaba ve sert muameleye maruz kaldık. Her zaman kadın haklarından bahseden Avrupa’nın bir kadın bakana muamelesi de çok çirkin. Sınırda 1,5 saat bekletildikten sonra almanya’ya geçtik ve uçağa binerek buraya geldik. Bu anti demokratik bir uygulama.

DÜN GECE NELER YAŞANDI?
Bakan Kaya'nın önce bazı korumaları gözaltına alındı ve Almanya'ya gönderildi. Polis, Bakan'ı aracından çıkarmaya çalıştı, aracın çekilmesi için vinç getirildi. Daha sonra Bakan Kaya, polis eskortluğunda Almanya'ya götürüldü. Bakan Kaya "Bu faşist uygulama karşısında demokrasi adına dünyanın tavır alması gerekiyor. Bir kadın bakana yapılan bu muamele asla kabul edilemez" dedi. Kaya bu sabah ise Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a tahsis edilen özel uçakla Almanya’daki Köln-Bonn havaalanından İstanbul’a hareket etti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALi Ergül 12 Mart 2017 12:38

    3gün önce ülkenin en büyük akaryakıt istasyonlarını satın sonra yaygara çıkarın. Yahu bunlar referandum ve seçimi almak için her türlü çirkinliği ve hileyi yaparlar..