BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Baba'nın evi 8 milyon TL'ye satılık----

'Baba'nın evi 8 milyon TL'ye satılık

'Baba'nın evi 8 milyon TL'ye satılık
08 Temmuz 2015 - 09:06 www.finansgundem.com

Tüm zamanların en büyük aktörleri arasında gösterilen Marlon Brando'nun yaşadığı malikâne satışa çıkarıldı

Ünlü aktör Marlon Brando'nun 29 yaşındayken alıp bir süre yaşadığı malikâne satışa çıkarıldı. "Baba" filmiyle hafızalara kazınan Brando'nun 1951 yapımı "İhtiras Tramvayı" filminin başarısından sonra Los Angeles'daki ilk evi olma özelliği taşıyan malikanenin satış fiyatı, 3 milyon dolar (8.1 milyon TL) olarak belirlendi.
 
Ünlü aktör 1952-1960 yılları arasında bu evde yaşadı. O yıllarda, aralarında Marilyn Monroe, Grace Kelly gibi isimlerin de olduğu yıldız isimler, Brando'nun bu evde düzenlediği bahçe partilerine katılıyordu.



Evin şimdiki sahibi Jack Baumann, o zamanlardan kalan bazı hatıraları hala sakladığını, hatta evi bu yüzden çok fazla yenilemediğini söylüyor.

Brando'nun burada yaşadığı yıllarda özel olarak yaptırdığı kitaplığın gizli bir salona açıldığını aktaran Baumann, aktör partilerden bunaldığında, misafirleri ayrılana kadar burada dinlendiğini belirtiyor.



O günlerden bugünlere kadar evde yapılan bazı değişiklikler elbette var. Örneğin elektrik sistemi yenilenmiş, garaj yeniden yapılmış, teras ve bazı aygıtlar elden geçirilmiş.
"Çok özel bir eve sahip olduğumu biliyorum" diyen Baumann, "Kendimi ev sahibinden ziyade daha çok 'evin bakıcısı' gibi hissettiğim için çok fazla değişiklik yapmadım" diye aktarıyor duygularını.

6 yatak odalı lüks malikâne; 5 banyo, özel havuz, şef mutfağı, spor sahası gibi özelliklere sahip. Malikânenin eski sahipleri arasında TV dizisi Kung Fu'nun başrol oyuncusu David Carradine de bulunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)