BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBabacan Erdoğan'ı Aslan konusunda bilgilendirdi----

Babacan Erdoğan'ı Aslan konusunda bilgilendirdi

Babacan Erdoğan'ı Aslan konusunda bilgilendirdi
19 Aralık 2013 - 16:40 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, Halkbank Genel Müdürü Aslan'ın gözaltına alınmasına ilişkin Babacan ile bilgi paylaşımında bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın haftalık olağan görüşmeleri hareketli geçti. İlk olarak Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i Resmi Konut'ta kabul eden Erdoğan, ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le Köşk'te yemek yedi. Gül'ün kabulünün ardından Erdoğan'ın,  Resmi Konut'taki görüşme trafiği başladı. İstanbul'a emniyet müdürü olarak atanması beklenen  Aksaray Valisi Selami Altınok da resmi konuta geldi. Abdullah Gül'ün Erdoğan'ı kabulünün ardından Resmi Konut'a geçen Başbakan Erdoğan'ın hemen ardından, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Konut'a geldi. Resmi Konut'ta ekonomik kurmayları ile görüşen Erdoğan'ın gündeminde 2014 bütçesi vardı. Görüşmeye, başbakan yardımcıları Beşir Atalay, Ali Babacan ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katıldı.
Kurmaylarını toplayan Başbakan Erdoğan'ın masasında, son yaşanan gelişmelere bağlı olarak ekonomideki değişim vardı. Halkbank Genel Müdürü'nün gözaltına alınmasına ilişkin Babacan, bilgi paylaşımında bulundu. Erdoğan, ekonomi kurmaylarıyla borsanın düşüşü ve dolardaki yükselişe ilişkin gelişmeleri de masaya yatırdı. Başbakan Erdoğan, olağan görüşmelerin ardından İstanbul'a geçti. Erdoğan'ın, bugün Ankara'da olması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan arasındaki haftalık olağan görüşme 45 dakika sürdü. Gül ve Erdoğan arasındaki görüşmenin, son yaşanan gelişmeler ışığında sürdüğü belirtildi. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Gül'ün, daha önce planladığı tüm illere yapacağı ziyaretler kapsamında bugün yapılacak Kütahya ziyareti ise iptal edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)