BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'a başkanlık şoku!----

Aziz Yıldırım'a başkanlık şoku!

Aziz Yıldırım'a başkanlık şoku!
17 Ocak 2014 - 16:51 www.finansgundem.com

Spor hukuku avukatı Alpay Köse, Aziz Yıldırım'ın başkanlık görevinin de düşeceğini belirtti

Spor hukuku avukatı Alpay Köse, Yargıtay'ın kararı sonrasında Aziz Yıldırım'ın başkanlık görevinin de düşeceğini belirtti.

İşte Alpay Köse'nin Yargıtay kararı sonrası değerlendirmeleri; "Yargıtay'ın vermiş olduğu onama kararıyla şu an itibarıyla Aziz Yıldırım'ın başkanlık görevinin sona erdiğini bundan sonra sportif yöneticilik yapamayacağını söyleyebiliriz.

Ayrıca bir miktarda hapis yatması gerekiyor gibi gözüküyor. Kararın tamamını göremedim ama hem örgüt hem de şikeden onandıysa bu durumlar söz konusu olur. Bunun yanında diğer yöneticilerin de kararı onandıysa yöneticilikleri düşer."




AZİZ YILDIRIM FRANSA'DA TATİLDE


12 Ocak'ta oynanan Fenerbahçe - Alanyaspor hazırlık karşılaşması sonrasında eşi ve kızı ile birlikte Fransa'ya tatile giden Aziz Yıldırım'ın bu hafta sonu tatilden dönmesi bekleniyor.

Ayrıca bir miktarda hapis yatması gerekiyor gibi gözüküyor. Kararın tamamını göremedim ama hem örgüt hem de şikeden onandıysa bu durumlar söz konusu olur. Bunun yanında diğer yöneticilerinde kararı onandıysa yöneticilikleri düşer."

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • .17 Ocak 2014 21:28

    SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ

  • Gerçek Fenerli17 Ocak 2014 19:45

    Fenerbahçe cevabını 30 Mart'ta verecektir.

  • DİŞE DİŞ YAĞMALAMA .17 Ocak 2014 19:20

    İnşallah aziz başkanın başına gelenlşer BAŞBAKANINDA başına anında gelir daha beteri olsun.

  • DİŞE DİŞ YAĞMALAMA .17 Ocak 2014 19:18

    AZİZ BAŞKANIN başkanlığı düşsün önemli değil ama seçimlerde biz FB ÇELİLER başbakanı başkanlığından düşüreceğiz bunun haberinide iyi bilsinler .

  • mehmet17 Ocak 2014 17:06

    bir gün adamın biri bir lamba görür ve lambanın içinden cin çıkar cin dile benden ne dilersen adam `buradan ahime direk giden bir otoban yap `cin`efendim bu çok ama çok zor bir iş benim yıllarımı alır`der.adam düşünür tamam `ozaman fenerbahçeyi şike davasından yargıtaydan berat kararı çıkar der`cin biraz düşünür ve`efendim otoban kaç şeritli olsun `der türkiyeden avrupa insan hakları mahkemesine otoban yapmak daha basit der