BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım stadı terk etti----

Aziz Yıldırım stadı terk etti

Aziz Yıldırım stadı terk etti
12 Ağustos 2013 - 00:09 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım maçın son düdüğüyle birlikte kupa törenini beklemeden stadı terk etti..

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım Süper Kupa derbisini Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte maçı protokol için oluşturulan locadan izledi. Maçtan önce verilen demeçlerde kupayı kaybeden kazananı alkışlayacağı açıklanmıştı. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kupayı kaybetmesiyle birlikte stattan ayrıldı. Bunun nedeni Galatasaray'ın kupayı kaldırırken, aynı karede görünmek istememesi olarak yorumlandı.
AZİZ YILDIRIM STADI TERK ETTİ
Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, maçı kendisine ayrılan 114 numaralı locadan izledi. Maçın son düdüğüyle birlikte kupa törenini beklemeden stadı terk etti..
KUPAYI EFSANE KAPTANLAR GETİRDİ
Süper Kupa'yı yeşil sahaya Fenerbahçe ile Galatasaray'ın eski takım kaptanları getirdi. Efsane takım kaptanları Oğuz Çetiner ve Cüneyt Tanman kupayı birlikte tutarak seremoni yapılacak alandaki yerine getirdi. Her iki takım kaptanına da plaket verildi. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metincee12 Ağustos 2013 00:29

    bir yöneticisi cikar senede uc mac yapiyoruz gs ile ikisini biz kazaniyoruz birinde berabere kaliyoruz diyen bir klubun baskanindan bekleneni yapmsitir kalmamasi daha hayirlidir.