BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım futbolculara yüklendi!----

Aziz Yıldırım futbolculara yüklendi!

Aziz Yıldırım futbolculara yüklendi!
17 Mart 2015 - 09:15 www.finansgundem.com

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Kartal istifa etti" iddiasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu

F.Bahçe, çok kritik maçta Ankara'da G.Birliği'ne yenilince Başkan Aziz Yıldırım, kötü futbola kahroldu. Özellikle takımın şampiyonluk yarışının kızıştığı haftalardaki kötü futbolu, oynanan oyun, onu üzmüştü. Bu yenilginin üzerine Ankara'dan dönerken sosyal medyada "İsmail Kartal istifa etti" dedikoduları yayıldı. Başkan Aziz Yıldırım bu iddiaları Akşam'a değerlendirdi.

BİR TEK EMENİKE ÇABALADI

"Öyle şey mi olur. Sahada futbolcular oynamazsa hoca ne yapsın, Allah aşkına hocanın ne hatası var. O elinden geleni yaptı. Burada sahada görevini yapmayanlar konuşulmalı. Bir tek Emenike sahada bir şeyler yapmaya çalıştı, o da yalnız kaldı. Şampiyonluğa oynayan takımın böyle futbol oynamaya hakkı yok. Bizim futbolcularımıza, bu futbol yakışmadı, hoş da olmadı."

ONLARIN DERBİLERİ ÇOK

Aziz Yıldırım derbi öncesindeki görüşlerini, şöyle anlattı: "Biz Beşiktaş'ı yenip tekrar şampiyonluk yarışında oluruz. Ama bundan sonra puan kaybetmeye hiç tahammülümüz yok. Her maçı kazanmak zorundayız. Rakiplerimiz puan kaybedebilir. Daha Beşiktaş ve G.Saray'ın kendi aralarında ve Trabzonspor'la maçları var. Bizim derbiler bitti."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)