BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'dan transfer müjdesi----

Aysal'dan transfer müjdesi

Aysal'dan transfer müjdesi
23 Ağustos 2013 - 16:07 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, taraftara transfer müjdesi verdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Elmander'ın Norwich City'e kiralık olarak transfer olmasıyla bir yabancı oyuncu alma hakkı kazanan sarı-kırmızılı takımın her an bir transfer sürprizi yapabileceğini söyledi. Radyospor'a konuşan Aysal, Sporting Lizbon'da forma giyen Bruma ile iligili olarak "Son dakikaya kadar bütün ihtimaller gerçekleşebilir" dedi.
BRUMA'DA SON DURUM
Sporting Lizbon'un sol açığı Bruma'nın, kulübüyle olan ihtilafı bir kaç gün içerisinde çözülecek. Yetkililer, oyuncuyu haklı bulursa, Bruma serbest bir oyuncu olarak transfer yapabilecek; kulübün yaptığı sözleşmeyi geçerli sayarsa, Portekiz kulübünün sözleşme fesih bedeli için talep ettiği ücret 8 milyon Euro.
LUCAS PODOLSKI
Aysal, Arsenal'da forma giyen ancak yeterli süre bulamadığı için ayrılmak isteyen Lucas Podolski için ise "Şu ana kadar kendisiyle bir temasımız olmadı" diye konuştu. Galatasaray, Arsenal ya da Polonya asıllı Alman oyuncunun menajeriyle önümüzdeki günlerde temas kurup kurmayacağı merak konusu.
PODOLSKI'NIN MENAJERİ NE DEDİ?
Podolski'nin menajeri Kon Schramm, bu konuda son derece temkinli bir açıklama yaptı. Schramm, "Gelen teklifler ya da bu konuda yazılanlarla ilgili yorum yapmam. Bu bizim prensibimizdir. Gelişmeleri kulüplerle değerlendiririz. Sonrasında gerekiyorsa resmi açıklamalar yapılır. Biz dedikodular konusunda konuşmayız. Podolski'nin Arsenal'da kalıp kalmayacağı konusunu da bir dedikodu olarak algılıyorum. Yorum yapmam" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)