BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'dan rakiplerinin cezalarına ilk yorum!----

Aysal'dan rakiplerinin cezalarına ilk yorum!

Aysal'dan rakiplerinin cezalarına ilk yorum!
27 Haziran 2013 - 09:34 www.finansgundem.com

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aldığı cezaları Galatasaray Başkanı Ünal Aysal böyle değerlendirdi

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aldığı cezaların Galatasaray’a zarardan başka hiçbir şey katmayacağını belirten sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, “Bu durum iki takımın yerine Avrupa’ya gidecek takımlara avantaj sağladı” dedi.
Hürriyet'te yer alan habere göre, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal “Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın UEFA’dan aldığı cezalar Galatasaray’a zarardan başka hiçbir şey katmaz” dedi. Aysal, Türk futbolu gibi sarı kırmızılı kulübün de bu süreçten olumsuz etkileneceğini ifade etti. Bu konuda Hürriyet’e özel açıklamalar yapan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, “UEFA’nın verdiği cezalar sonrasında Galatasaray’ın hiçbir avantajı yok. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aldığı cezaların sadece yerine UEFA kupalarına, Avrupa’ya gidecek takımların avantajına olmuş olabilir” diye konuştu.
Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Aysal, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aldığı cezaların ise 2 sebepten dolayı Galatasaray’ı olumsuz etkileyeceğinin altını çizdi.
‘RAKİPLERİMİZ LİGE YOĞUNLAŞACAK’
Aysal, “Ezeli rakiplerimizin aldığı cezalar, tam tersine Galatasaray’ın kayba uğramasına neden olacaktır. Çünkü Türkiye Ligi’nde en kuvvetli iki rakibimiz Lig şampiyonluğu için daha iddialı, rahat ve güçlü konumda olacaklar. Ve de yurt dışı puanlarımız da Avrupa kupalarında azaldığı için daha zor rakipler ile karşılaşmak zorunda kalacağız. Kura çekimlerinde alt torbalarda yer almak zorunda olacağız” şeklinde konuştu.
Ünal Aysal, son olarak, “Kısaca bu cezalar sadece bu iki büyük kulüp için değil, bütün kulüpler ve Türk futbolu için üzücüdür. Bu tip konularda iç rekabet duygularından kendimizi soyutlayamaz isek büyük hata yaparız” ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)