BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal TFF'de ne konuştu?----

Aysal TFF'de ne konuştu?

Aysal TFF'de ne konuştu?
09 Nisan 2013 - 09:13 www.finansgundem.com

Aysal, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak, federasyon başkanı Yıldırım Demirören ve kurmaylarıyla görüştü

Sarı kırmızılı kulübün başkanı, Mersin maçındaki olaylarla ilgili, “Hocamız biraz abartmış olabilir” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu binasında sürpriz buluşma... Mersin İdmanyurdu maçında hakem Süleyman Abay tarafından Fatih Terim ve yardımcılarının ihraç edilmesinin ardından, TFF ile arasındaki ipler gerilen G.Saray’ın 3 önemli ismi, dün İstinye’deki binaya gitti.
DEMİRÖREN’LE FİKİR ALIŞVERİŞİ
G.Saray Başkanı Aysal, İkinci Başkan Ali Dürüst ve yönetici Albayrak, federasyon başkanı Demirören ile kurmayları Servet Yardımcı, Cengiz Zülfikaroğlu ve Ufuk Özerten’le görüştü. Aysal, “Hocamız biraz abartmış olabilir” dedi.
6 HAFTA İLE İLGİLİ ENDİŞELERİNİ ANLATTILAR
Aysal, Dürüst ve Albayrak, hakem hataları ve Terim’e yapılan iki ihracın sebebini Demirören ile kritik etti. Yöneticiler, son 6 hafta ile ilgili endişelerini anlattı. Aysal ve ekibi sürecin işleyişiyle alakalı fikir alışverişi yaparken, kalan haftalara hakem hatalarının damga vurmamasını temenni etti.
Süleyman Abay’ın notu: 8.6
Mersin karşılaşmasının gözlemcisi Erol Ersoy’un, hakem Süleyman Abay’a verdiği not ise tam 8.6 oldu. Abay, sergilediği yönetim ve verdiği kararlar sonrası, mücadelenin gözlemcisinden yüksek bir not almayı başardı. Başkan Ünal Aysal da, dün futbol federasyonunda başkan Yıldırım Demirören ile yapılan görüşmede, maçın hakemi Süleyman Abay’ın yönetimi konusunda herhangi bir şikayetleri olmadığına değindi.
Başkandan çifte yemek
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Real Madrid maçı öncesi İspanyol kulübün kafilesine çifte yemek verdi. Aysal ve yönetimi, dün akşam Real Madrid’in idarecilerini önce Galatasaray Adası’nda daha sonra da Les Ottomans Oteli’nde verdiği yemeklerle ağırladı.
Türk Telekom Arena’da 34 bin Fatih Terim olacak!
Mersin maçı sonrası G.Saray Yöne-timi’nin, deklarasyonla destek verdiği Fatih Terim’e, Real Madrid maçında taraftar da sürpriz yapacak. Taraftarın bastırdığı tam 34 bin Fatih Terim maskesi, Türk Telekom Arena’ya gelen sarı kırmızılı ekibin destekçilerine dağıtılacak ve “Hepimiz Fatih Terim’iz” mesajı verilecek.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)